Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumtate de pahar de ap.
- Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper. Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oet si se mai fierbe amestecând din când în când.
- Nu o fierbeti prea mult. Trebuie sa fie "al dente" ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super arata si e foarte buna.Nicol din Gera Germania.
am gătit această rețetă
anonymous
Bine ca aici se aminteste si de otet care-i absolut necesar,altfel nu e vaza asa buna
anonymous
Simplă şi foarte gustoasă , uşor de făcut , arată excelent
Punctează această reţetă