Pulpa de porc pe pat de varza rosie calita

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se taie varza rosie, se freaca cu sare, se stoarce si se caleste intr-o cratita adanca cu ulei, amestecand pana se inmoaie. Se adauga o jumtate de pahar de ap.
  • Cand incepe sa fiarba lasati focul moderat. Cand a scazut apa, se potriveste de sare si piper. Se mai adauga dupa preferinte, putin zahar si cateva picaturi de oet si se mai fierbe amestecând din când în când.
  • Nu o fierbeti prea mult. Trebuie sa fie "al dente" ca la paste si trebuie sa aiba un aspect sticlos. Se serveste ca si garnitura langa friptura.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super arata si e foarte buna.Nicol din Gera Germania.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bine ca aici se aminteste si de otet care-i absolut necesar,altfel nu e vaza asa buna

abuz

anonymous

Simplă şi foarte gustoasă , uşor de făcut , arată excelent

abuz