Pulpa de curcan la cuptor

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
22 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare2 min
Gătire20 min
  • Se spala carnea si se zvanta, infigem in ea catei de usturoi intr-un castron adanc se pun condimentele, concentratul de pui, 2 linguri de ulei si 150 ml apa, se amesteca bine si se pune carnea in amestecul format, se lasa cel putin 15-20 de minute.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva minute se adauga 750 ml apa clocotita si tot amestecul ramas in castron. Se fierbe la foc mic, intorcand-o din cand in cand de pe o parte pe alta, cam 1 ora pana e aproape moale.
  • Intr-o tava mai inalta puneti pulpa si ce mai este in cratita, adaugati usturoiul zdrobit. Dregeti gustul de sare, piper si dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, inca 45 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava.
  • Ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, intoarceti-o de pe o parte pe alta de cel putin 2 ori. Cand carnea este foarte moale si frumos rumenita este gata. Asezati-o pe un platou taiata felii cu alaturi de cartofi la tava ideea zilei de la Maggi, preparati conform instructiunilor de pe plic.
AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Care 22 de minute?

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Nu este in regula cu cuburile de pui (sunt sintetice si f.periculoase)am folosit sare si piper,au iesit excelent

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

E buna

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Abia astept sa fie gata!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

Cam mult ulei,colesterol maxim!!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz
  • pagina 1 / 2