Petitchef

Pulpa de curcan la cuptor

Felul principal
2 porții
2 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se spala carnea si se zvanta, infigem in ea catei de usturoi intr-un castron adanc se pun condimentele, concentratul de pui, 2 linguri de ulei si 150 ml apa, se amesteca bine si se pune carnea in amestecul format, se lasa cel putin 15-20 de minute.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva minute se adauga 750 ml apa clocotita si tot amestecul ramas in castron. Se fierbe la foc mic, intorcand-o din cand in cand de pe o parte pe alta, cam 1 ora pana e aproape moale.
  • Intr-o tava mai inalta puneti pulpa si ce mai este in cratita, adaugati usturoiul zdrobit. Dregeti gustul de sare, piper si dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, inca 45 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava.
  • Ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, intoarceti-o de pe o parte pe alta de cel putin 2 ori. Cand carnea este foarte moale si frumos rumenita este gata. Asezati-o pe un platou taiata felii cu alaturi de cartofi la tava ideea zilei de la Maggi, preparati conform instructiunilor de pe plic.


Poze

Pulpa de curcan la cuptor
Pulpa de curcan la cuptor - poza 2
Pulpa de curcan la cuptor - poza 3
Pulpa de curcan la cuptor - poza 4
Pulpa de curcan la cuptor - poza 5
Pulpa de curcan la cuptor - poza 6
Pulpa de curcan la cuptor - poza 7

Întrebări:




Comentarii (11):

21/07/2015

Care 22 de minute?

(0) (0) Abuz
01/01/2014

Super

(0) (0) Abuz
13/09/2013

Nu este in regula cu cuburile de pui (sunt sintetice si f.periculoase)am folosit sare si piper,au iesit excelent

(0) (0) Abuz
22/04/2013

Foarte buna

(0) (0) Abuz
07/04/2013

E buna

(0) (0) Abuz
25/01/2013

Foarte gustos

(0) (0) Abuz
20/01/2013

Abia astept sa fie gata!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Cam mult ulei,colesterol maxim!!!

(0) (0) Abuz
27/04/2012

Super

(0) (0) Abuz
31/03/2012

Foarte buna

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
Filet mignon la cuptor - gătit perfect, explicat pas cu pas
4 porții
1 h 3 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează