Se spala carnea si se zvanta, infigem in ea catei de usturoi intr-un castron adanc se pun condimentele, concentratul de pui, 2 linguri de ulei si 150 ml apa, se amesteca bine si se pune carnea in amestecul format, se lasa cel putin 15-20 de minute.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se prajeste pulpa pe ambele parti cateva minute se adauga 750 ml apa clocotita si tot amestecul ramas in castron. Se fierbe la foc mic, intorcand-o din cand in cand de pe o parte pe alta, cam 1 ora pana e aproape moale.
Intr-o tava mai inalta puneti pulpa si ce mai este in cratita, adaugati usturoiul zdrobit. Dregeti gustul de sare, piper si dati la cuptorul preincalzit, la foc mediu, inca 45 de minute, stropind-o din cand in cand cu sosul din tava.
Ca sa se rumeneasca frumos pe ambele parti, intoarceti-o de pe o parte pe alta de cel putin 2 ori. Cand carnea este foarte moale si frumos rumenita este gata. Asezati-o pe un platou taiata felii cu alaturi de cartofi la tava ideea zilei de la Maggi, preparati conform instructiunilor de pe plic.
Comentarii (11):
Care 22 de minute?
Super
Nu este in regula cu cuburile de pui (sunt sintetice si f.periculoase)am folosit sare si piper,au iesit excelent
Foarte buna
E buna
Foarte gustos
Abia astept sa fie gata!!!!!!!!!!!
Cam mult ulei,colesterol maxim!!!
Super
Foarte buna