1. Pulpa de curcan, spalata se sareaza, se pipereaza si se lasa pina a doua zi la marinat in zeama citricelor. 2. A doua zi se presara pe ambele fete cu chimen si se baga la cuptor. Se lasa 10 -15 min in cuptorul incins, sa se coaguleze bine dupa care se scoate si se cresteaza pentru aspect, se acopera cu folie de aluminiu si se da din nou la cuptor cca o ora, sau mai mult daca nu este bine patrunsa. 3. Dupa prima jumatate de ora se adauga pe langa curcan si ciupercile spalate, curatate si sarate. 4. Pentru a nu capata aspect urat de la zeama ciupercilor, cartofii se vor pune intr-un vas separat.Dupa ce ati controlat carnea se ia folia pt a se rumeni frumos, si se mai lasa vreo 10 min.
Comentarii:
Pare foarte buna, o s-a gatesc chiar azi. Speranta
Multumesc Petitchef! Foarte fraged a iesit curcanul!
Sper ca la final sa saliveze toata lumea, am combinat si cu oregano