Pulpa de miel cu ciuperci
Ingrediente
8
Preparare
Preparare2 ore
Gătire30 min
- Pulpa de miel se impaneaza cu usturoi, se presara cu cimbru, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Ciupercile se feliaza.
- Ciupercile se calesc in tigaie cu sare (fara ulei!!!!) pentru a isi reduce din volum si a intra fara probleme in Vasul Roman.Intr-un vas se adauga cele 2 lamai feliate, maslinele fara samburi si usturoiul pisat.
- Se adauga 400 de ml de vin rosu si 50 ml de ulei:Se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se adauga sosul din vin, uleiul, maslinele, usturoiul si lamaile, si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute.
- Dupa 30 de minute.Se adauga ciupercile si se mai introduce Vasul Roman la cuptor inca 30 de minute, fara capac.Dupa un total de 2 ore.Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu bere si salata cu rosii, castraveti si ridichi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Arata senzational o sa-l prepar azi.Multumesc
Punctează această reţetă