Pulpa de miel se impaneaza cu usturoi, se presara cu cimbru, se aseaza in Vasul Roman, se adauga 300 ml de apa si se introduce la cuptor 1 ora:In timpul in care Vasul Roman se afla la cuptor.Ciupercile se feliaza.
Ciupercile se calesc in tigaie cu sare (fara ulei!!!!) pentru a isi reduce din volum si a intra fara probleme in Vasul Roman.Intr-un vas se adauga cele 2 lamai feliate, maslinele fara samburi si usturoiul pisat.
Se adauga 400 de ml de vin rosu si 50 ml de ulei:Se scoate Vasul Roman de la cuptor.Se adauga sosul din vin, uleiul, maslinele, usturoiul si lamaile, si se introduce Vasul la cuptor inca 30 de minute.
Dupa 30 de minute.Se adauga ciupercile si se mai introduce Vasul Roman la cuptor inca 30 de minute, fara capac.Dupa un total de 2 ore.Recomandarea bucatarului.Acest fel de mancare se serveste cu bere si salata cu rosii, castraveti si ridichi.
Comentarii:
Arata senzational o sa-l prepar azi.Multumesc