Petitchef

Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru marinata :

Preparare

  • Pulpa si ficatul de miel se spala,se sterg ,se tin la marinat cca doua ore.Dupa ce se scot din marinata,pulpa de miel se cresteaza din loc in loc, se introduce cate o felie de usturoi in fiecare crestatura, bucatile de ficat se infig pe tepuse de frigarui pentru a se rumeni uniform si a se intoarce cu usurinta .
  • Astfel pregatite se frig la grill sau pe gratar pana se rumenesc frumos pe ambele parti. Din cand in cand se stropesc cu cate putina zeama din marinata.


Poze

Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 2
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 3
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 4
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 5
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 6
Pulpa si ficat de miel la grill (gratar) pentru Inaltarea Domnului - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ceviche cu scoici la conservă
Ceviche cu scoici la conservă
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Tajine vegetarian
Tajine vegetarian
6 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fajitas vegetariene
Fajitas vegetariene
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează