PULPA DE MIEL IN SUC PROPRIU CU USTUROI...BRUSCHETE DIN PAINE DE CASA SI SALATA VERDE
mal
aceasta e cea mai simpla reteta dupa care pregatesc mielul .e reteta mea de friptura moale si suculenta facuta la tigaie.
evit sa pun mielul la cuptor cand gatesc cantitate mica deoarece se usuca chiar daca-i pun folie.
asadar...pun la incins in tigaie 2-3 linguri de untura de porc...apoi asez carnea si o las la foc mic acoperita sa-si lase sucul propriu. dupa un timp o intorc si o sarez, ii pun cateva boabe de piper si o las se se patrunda incet...daca e nevoie mai adaug putina apa. cand e bine facuta si incepe sa se rumeneasca pun usturoi din belsug si-l las sa se caramelizeze impreuna cu carnea.
o servesc cu salata verde si paine de casa proaspat scoasa din cuptor ...
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete