Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere guinness(neagra)

Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere Guinness(neagra)
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Pentru aceasta reteta mai irlandeza, dar extrem de delicioasa

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Incalziti cuptorul la 200 grade C.In pulpa de miel taiati 3 sau 4 nise si inserati bucatele de portocala si cimbru.Sarati si piperati pulpa.
  • Intr-o tigaie mare incalziti 3 linguri de ulei si prajiti pulpa de miel pe toate partile.Luati pulpa deoparte si adaugati in tigaie uleiul ramas, ceapa, morcovul si telina. Caliti 3 minute, apoi adaugati pasta de tomate. Mai caliti 1 minut.
  • Adaugati carnea inapoi in tigaie, adaugati berea GuiNness, sosul Worcestershire si cimbrul si fierbeti totul cam 10 minute. Apoi luati carnea din tigaie si transferati-o intr-o tava in cuptorul preincalzit.
  • Coaceti pulpa de miel la cuptor intre 2 ½ ore si 3 ore, in functie de cat de facuta doriti carnea la mijloc. Mie imi place mai in sange. Intoarceti pulpa de cateva ori in timp ce se coace.
  • Sosul din tigaie fierbeti-l cam 10 minute, pana se ingroasa. Pastrati-l cald, pentru a-l servi cu pulpa de miel. Serviti bucati de pulpa cu sosul de bere si cu tarta de cartofi si rosii.

Punctează această reţetă

retete30minuteRetete30minute

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Laci

Azi 17.03.2023 am consumat acest preparat minunat la cel mai titrat pub din Irlanda JOHNN FOX . Așa ceva n-am să pot uita toată viața.

am gătit această rețetă
abuz

cristian_g2017_1

Este jenanta aceasta lipsa de coerenta! crengute de cimbru?? de unde? 1 bere guinness?? zi zau, din Irlanda?? sos Worcestershire? lol, de la piata?? vin alb, dafin, tarhon, boabe mustar?? Carofi albi rondele ev. fierti un pic?40 min sau 4 ore??

am gătit această rețetă
abuz
Papiotta

Papiotta

In primul rand...spui ca e gata in 40 de minute dar il tinem la cuptor...2-3 ore. Oregano...ce facem cu el? Trei linguri de ulei folosite la prajit, apoi adaugam restul pentru sotat legumele...care "restul"? Cat? De unde? Morcovul mare...poate ai vrut sa spui taiat in rondele "subtiri". Ma rog...reteta suna bine in ansamblu...merita incercata. Putina atentie insa nu ar strica. Nu toti suntem bucatari profesionisti...

abuz

anonymous

Good

abuz

anonymous

Eccellente !!!!!!!!!!!!!

abuz

anonymous

CRED CA-I BUN

abuz

anonymous

Delicios

abuz