Petitchef

Pulpa de miel la cuptor cu sos de bere Guinness(neagra)

Pentru aceasta reteta mai irlandeza, dar extrem de delicioasa

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incalziti cuptorul la 200 grade C.In pulpa de miel taiati 3 sau 4 nise si inserati bucatele de portocala si cimbru.Sarati si piperati pulpa.
  • Intr-o tigaie mare incalziti 3 linguri de ulei si prajiti pulpa de miel pe toate partile.Luati pulpa deoparte si adaugati in tigaie uleiul ramas, ceapa, morcovul si telina. Caliti 3 minute, apoi adaugati pasta de tomate. Mai caliti 1 minut.
  • Adaugati carnea inapoi in tigaie, adaugati berea GuiNness, sosul Worcestershire si cimbrul si fierbeti totul cam 10 minute. Apoi luati carnea din tigaie si transferati-o intr-o tava in cuptorul preincalzit.
  • Coaceti pulpa de miel la cuptor intre 2 ½ ore si 3 ore, in functie de cat de facuta doriti carnea la mijloc. Mie imi place mai in sange. Intoarceti pulpa de cateva ori in timp ce se coace.
  • Sosul din tigaie fierbeti-l cam 10 minute, pana se ingroasa. Pastrati-l cald, pentru a-l servi cu pulpa de miel. Serviti bucati de pulpa cu sosul de bere si cu tarta de cartofi si rosii.


Întrebări:




Comentarii:

Laci, 17/03/2023

Azi 17.03.2023 am consumat acest preparat minunat la cel mai titrat pub din Irlanda JOHNN FOX . Așa ceva n-am să pot uita toată viața.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
cristian_g2017_1, 26/04/2019

Este jenanta aceasta lipsa de coerenta! crengute de cimbru?? de unde? 1 bere guinness?? zi zau, din Irlanda?? sos Worcestershire? lol, de la piata?? vin alb, dafin, tarhon, boabe mustar?? Carofi albi rondele ev. fierti un pic?40 min sau 4 ore??

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
Papiotta
Papiotta, 02/02/2016

In primul rand...spui ca e gata in 40 de minute dar il tinem la cuptor...2-3 ore. Oregano...ce facem cu el? Trei linguri de ulei folosite la prajit, apoi adaugam restul pentru sotat legumele...care "restul"? Cat? De unde? Morcovul mare...poate ai vrut sa spui taiat in rondele "subtiri". Ma rog...reteta suna bine in ansamblu...merita incercata. Putina atentie insa nu ar strica. Nu toti suntem bucatari profesionisti...

(1) (0) Abuz
02/05/2013

Good

(0) (0) Abuz
30/03/2013

Eccellente !!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
24/03/2013

CRED CA-I BUN

(0) (0) Abuz
22/03/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează