Petitchef

Pulpa de miel in crusta de fistic

Felul principal
4 porții
30 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pulpa de miel se spala apoi se pune la fiert pentru 50 min in apa cu sare si cativa catei de usturoi.
    Dupa ce a fiert,se scoate si o condimentam bine cu un amestec de sare,piper si boia dulce.
  • Separat batem ouale cu putina sare,adaugam mustarul,ierburile provance,pesmetul,faina si 3/4 din fisticul maruntit.Pulpa condimentata se imbraca in compozitia care am preparat-o ,se aseaza intr-o forma de graten in care am pus 4-5 linguri de ulei de masline.
  • Presaram pe toata suprafata pulpei si restul de fistic,iar langa ea asezam catei de usturoi in coaja usor presati.Se tine la cuptor timp de 40 min pana ce crusta capata o culoare aurie.
  • Intre timp fierbem fasolea pastai in apa cu sare.Dupa ce pulpa s-a facut o scoatem pe un platou iar in uleiul ramas de la ea sotam timp de 5-7 min fasolea verde.
    Se prezinta pe platou insotita de garnitura de pastai.


Poze

Pulpa de miel in crusta de fistic
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 2
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 3
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 4
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 5
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 6
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 7
Pulpa de miel in crusta de fistic - poza 8

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2 h 30 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pesto de fistic, sos ușor și gustos
Pesto de fistic, sos ușor și gustos
20 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
Paste cu flori de dovleac, ricotta și fistic
2 porții
22 min
Foarte ușor
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Gratinarea – arta coptului in crusta Gratinarea – arta coptului in crusta Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! 5 motive sa consumam fistic 5 motive sa consumam fistic

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează