Pulpa de miel in crusta de fistic

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Pulpa de miel se spala apoi se pune la fiert pentru 50 min in apa cu sare si cativa catei de usturoi.
    Dupa ce a fiert,se scoate si o condimentam bine cu un amestec de sare,piper si boia dulce.
  • Separat batem ouale cu putina sare,adaugam mustarul,ierburile provance,pesmetul,faina si 3/4 din fisticul maruntit.Pulpa condimentata se imbraca in compozitia care am preparat-o ,se aseaza intr-o forma de graten in care am pus 4-5 linguri de ulei de masline.
  • Presaram pe toata suprafata pulpei si restul de fistic,iar langa ea asezam catei de usturoi in coaja usor presati.Se tine la cuptor timp de 40 min pana ce crusta capata o culoare aurie.
  • Intre timp fierbem fasolea pastai in apa cu sare.Dupa ce pulpa s-a facut o scoatem pe un platou iar in uleiul ramas de la ea sotam timp de 5-7 min fasolea verde.
    Se prezinta pe platou insotita de garnitura de pastai.
LLorycarp

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: