Cartofi cu boia si usturoi la cuptor

Ingrediente
6
Cost estimat: 5.08Euros€ (0.85€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire5 min
- Se spala bine cartofii si se curata, apoi se taie in sferturi. Se scurg de apa si se sterg cu un servet de bucatarie.
- Se pun cartofii intr-un castron si se toarna peste ei ulei, apoi se amesteca bine, astfel incat sa se unga bine si peste tot cu ulei.
- Se amesteca boiaua dulce cu cea iute si cu piperul proaspat macinat.
- Se presara acest amestec peste cartofi si se amesteca. Se adauga usturoiul pisat impreuna cu sarea grunjoasa si stropit cu 2 linguri apa si se amesteca bine.
- Se pun cartofii intr-o tava, se presara peste ei rozmarinul maruntit si se pune tava in cuptorul incins. Se coc la foc potrivit pana ce se patrund si se rumenesc bine.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 367Kcal
- Carbo: 62.9g
- Grăsimi: 8.3g
- Grăsimi sat.: 1.2g
- Proteine: 7g
- Fibre: 6.4g
- Zahăr: 5.8g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (322g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
:)
anonymous
O mancare rapida si delicioasa
Punctează această reţetă