Pui la cuptor cu sos de usturoi

Pui la cuptor cu sos de usturoi
Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Pentru marinada:

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Amesteca ingredientele marinadei si lasa 10 minute sa se intrepatrunda aromele.Incalzeste cuptorul la 180 C. Pune pieptul de pui intr-o tava si freaca-l cu putina sare si piper. Toarna marinada deasupra si feliile de lamaie langa.
  • Lasa la rece 20 minute. Dupa acest timp, toarna vinul in tava si baga la cuptor cam 40 minute (sau, in functie de cat de groasa e carnea, pana ce e facut, dar nu uscat).
  • In acest timp fa sosul. Zdrobeste usturoiul si fa-l ca o pasta, impreuna cu sofranul si sare. Adauga galbenusul si amesteca bine cam 1 minut.
  • Adauga uleiul in fir subtire, ca la maioneza. La sfarsit adauga patrunjelul si potriveste de sare, piper si lamaie.Serveste carnea calda cu legume si sos.

Punctează această reţetă

C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici

Arata absolut neapitisant!

abuz