Pui la cuptor, cu usturoi si mamaliguta

Felul principal
Foarte ușor
50 min
449 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 10.11 (2.53€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Spalam pulpitele, le uscam, le condimentam, apoi le dam prin faina si le prajim bine, pe toate partile, pana au o crusta frumoasa. Transferam pulpele intr-o tava cu hartie de copt.
  • In uleiul in care am prajit pulpele, calim usturoiul 1 minut, apoi stingem cu vin si adaugam cimbrul. Turnam lichidele peste pulpe si introducem tava la cuptor.
  • Lasat la temperatura mare, 240 pe ventilatie, primele 20 de minute, apoi lasat sa se patrunda, la temperatura mai mica, inca 30 de minute. Spre final, trecut 3 minute pe grill.
  • Intre timp, pregatit mamaliguta, dupa clasica proportie, 3 apa, 1 malai.
    Nu concepeam pulpitele astea fara castraveciori murati alaturi!

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 449Kcal
  • Carbo: 22.5g
  • Grăsimi: 15.2g
  • Grăsimi sat.: 2.7g
  • Proteine: 50.3g
  • Fibre: 2.1g
  • Zahăr: 1.8g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (255g)
SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: