Pui cu sos de curry la cuptor
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire1 oră
- Se spala pulpele de pui si se taie in doua, apoi se spala si aripile. Se pun toate intr-un castron si peste ele se presara sare si piper. Se lasa la rece aproximativ 15 minute. Se pun bucatile de pui intr-o oala termorezistenta (sau intr-o tava), se stropesc cu ulei si se pune o cana de apa apoi se introduc in cuptorul incins in prealabil. Se spala patrunjelul si se toaca marunt, se amesteca cu uleiul de masline, boia de ardei dulce si 2 lingurite de curry, putina sare si piper (dupa gust-ul fiecaruia), se adauga o ceasca de apa si se amesteca bine. Dupa aproximativ 45 de minute se scoate carnea din cuptor si se toarna peste sosul de curry preparat anterior. Se introduce iarasi carnea la cuptor si se mai lasa aproximativ 30 de minute pana cand se rumeneste si sos-ul se ingroasa. Din cand in cand carnea se stropeste cu lichid. Garnitura potrivita pentru pui cu sos de curry este o portie de orez sau una de cous-cous. Pofta buna!
Detalii suplimentare gasiti pe:
www.gatindcumira.blogspot.com
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pofta buna****
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun***
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Delicioasa
anonymous
Fain
anonymous
Cred ca e f.f.bun.
anonymous
Foarte bun
anonymous
Imi place :)
anonymous
Bun,bun...
Punctează această reţetă