Peste cu rosii si usturoi la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Rosiile si usturoiul le taiem felii,fileurile de peste le spalam si le uscam cu hartie de bucatarie.
  • Intr-o tava care merge la cuptor punem hartie de copt si asezam un rand de peste,usturoi felii si un rand de rosii,iar peste,usturoi si rosii pana cand se termina toate ingredientele.
  • Presaram sare,piper,cimbru si turnam uleiul de masline pe toata suprafata.
  • Acoperim cu folie de aluminiu si punem la cuptorul incalzit inainte cam 25-30 minute la foc moderat.In ultimele 10 minute luam folia si lasam sa scada sucul format.
  • Servim cald presarat cu patrunjel tocat.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: