Daca nu mai stiti ce sa faceti ca garnitura sau daca sunteti in post, va recomand aceasta fasolica care este deosebit de usor de facut si pe deasupra delicioasa!
Este atat de usor de facut incat nici nu veti sti cand ati pregatit-o! pentru mine retele cele mai usoare sunt cele care se coc in cuptor, doar le pregatesti si le pui in cuptor si gata! fara mestecare in mancare, fara stat in picioare si fara mizerie! :-)
Eu am folosit fasole congelata, daca aveti proaspata va dura mai mult pana o curatati!
Am spalat fasolea (care continea si niste baby carrots) si am asezat-o intr-un vas de yena, am frecat-o cu o lingura de vegeta si cu ulei de masline (cca 1/2 ceasca), apoi am taiat 3-4 catei de usturoi si i-am amestecat in fasole.
Am acoperit-o cu foaie de aluminiu si am bagat-o la cuptor pana cand s-a inmuiat (45 de minute).
Este nemaipomenit de dulce si de aromata de la usturoi, si in loc sa o calim, cum se face fasolea cu usturoi de vara, am facut-o simplu si repede la cuptor.
Super ușor de făcut. Este un alt fel de a mânca fasole verde și apreciez efortul de a ne împărtăși ideea ta. Și eu ador mâncărurile la cuptor, deci e super. Mulțumim!
Unde ai gasit vas de yena, eu caut de ani de zile si nu gasesc decat vase de Jena care nu au calitatile celor de yena. Ofer recompensa pentru indicatii!
Cita complicatie pe caldura aceasta ,,,fasole pastai bagata la cuptor ,,,si pe deasupra este congelata( si se tine 45 min. in cuptor si acoperita cu folie ,doamne ce poate iesi de acolo ) cind gasesti din abundenta fasole pastai proaspata ,hello e varaaaaa !!!!!!!! nu va ajunge iarna ca mincati vegetalele congelate ???? God bless
Hello, Niciodata nu am calit fasolea ( de unde ai informatia ?),nu am folosit folie de aluminiu ?,nu poti tine la cuptor pentru preparare aproape o ora,o leguma de vara ,care se poate fierbe in apa cu sare cca 15 ' , se amesteca apoi cu mujdei de usturoi,patrunjel verde,busuioc.De ce sa gatesti simplu legumele cand le poti combina si fierbe pana numai sunt bune de nimic.Pacat
Comentarii (13):
Super ușor de făcut. Este un alt fel de a mânca fasole verde și apreciez efortul de a ne împărtăși ideea ta. Și eu ador mâncărurile la cuptor, deci e super.
Mulțumim!
O aiureala.....
Super reteta postata in ajun de Craciun! Neghiobilor! Iar reteta in sine este o idiotenie fara margini.
Unde ai gasit vas de yena, eu caut de ani de zile si nu gasesc decat vase de Jena care nu au calitatile celor de yena. Ofer recompensa pentru indicatii!
"am frecat-o cu o lingura de vegeta"
Nu am gatit-o dar indicatia de mai sus nici nu ma va face sa o gatesc...
Cita complicatie pe caldura aceasta ,,,fasole pastai bagata la cuptor ,,,si pe deasupra este congelata( si se tine 45 min. in cuptor si acoperita cu folie ,doamne ce poate iesi de acolo ) cind gasesti din abundenta fasole pastai proaspata ,hello e varaaaaa !!!!!!!! nu va ajunge iarna ca mincati vegetalele congelate ???? God bless
Hello,
Niciodata nu am calit fasolea ( de unde ai informatia ?),nu am folosit folie de aluminiu ?,nu poti tine la cuptor pentru preparare aproape o ora,o leguma de vara ,care se poate fierbe in apa cu sare cca 15 ' , se amesteca apoi cu mujdei de usturoi,patrunjel verde,busuioc.De ce sa gatesti simplu legumele cand le poti combina si fierbe pana numai sunt bune de nimic.Pacat
F.buna fara vegeta
O idee excelentă!
Foarte buna