În mod normal toate se fierb împreună(fără usturoi). Pui totul la scurs într-o strecurătoare după care o „zăpăcești”(bați) într-un mixer. Nu uita să pui ulei (îi scoate în evidență savoarea și o „catifelează”) Adaugi și usturoiul pisat: 2 căței, 2 căpățâni 200g(glumesc !) asta în funcție de cum tolerează fiecare(usturoiul). „Fasole batute cu usturoi fara ceapa prajita ?...... uitam sa gatim romaneste” spune cineva. Ceapă prăjită ? Da, în cazul când ai stomacul beton. Eu recomand (așa și fac) ceapa înăbușită și la sfârșit pui suc, pastă de roșii.(eu îi spun rântaș - ceea ce nu e adevărat...) GABRIEL
Comentarii (14):
17
În mod normal toate se fierb împreună(fără usturoi). Pui totul la scurs într-o strecurătoare după care o „zăpăcești”(bați) într-un mixer. Nu uita să pui ulei (îi scoate în evidență savoarea și o „catifelează”) Adaugi și usturoiul pisat: 2 căței, 2 căpățâni 200g(glumesc !) asta în funcție de cum tolerează fiecare(usturoiul). „Fasole batute cu usturoi fara ceapa prajita ?...... uitam sa gatim romaneste” spune cineva. Ceapă prăjită ? Da, în cazul când ai stomacul beton. Eu recomand (așa și fac) ceapa înăbușită și la sfârșit pui suc, pastă de roșii.(eu îi spun rântaș - ceea ce nu e adevărat...) GABRIEL
Excelenta
FELICITARI
Foarte buna
Este preferata mea
Pare super, cred ca asa ceva am tot facut si eu, pana acum..fara sa stiu ca se numeste asa!:)))
Fasole batute cu usturoi fara ceapa prajita ?...... uitam sa gatim romaneste.
Ptr. a 2-a zi de Pasti.......reteta asta, e total nepotrivita! In rest...o mancare ptr. VEGETARIENI, nu tocmai usoara!
Pt. cei carora le place usturoiul - e super. Mie una - imi place.