Fasole batuta, naut si usturoi copt

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se amesteca totul in blender si se transfera intr-un castron.Sosul o ceapa rosie mijlocie, tocata marunt se prajeste la foc mic, in putin ulei (acelasi ulei din samburi de struguri) .
  • Ceapa trebuie prajita pana e gatita, dupa ce a devenit sticloasa acoperit cu apa si lasat pe foc pana a scazut apa complet, moment in care adaugat o lingura de bulion de rosii si 2 linguri de bulion de gogosari (al meu a fost de casa si este mai lichid decat bulionul de rosii).
  • Daca e prea sec, subtiati-l cu putina apa. Se mai prajesc toate pret de 2 minute amestecand incet, dar incontinuu. Sosul se asterne peste fasolea batuta.
    Se serveste cu paine proaspata si (eventual) muraturi.
  • Capatana de usturoi necuratata, copt 35 minute la 450F, invelita bine in folie de aluminiu.Usturoiul copt are o aroma superba.

Punctează această reţetă

AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excellent!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

RETETA IDEALA PENTRU POST.O VOI INCERCA IN CURAND.

abuz

anonymous

Grozava,usturoiul face totfarmecul!!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

F.bun

abuz

anonymous

Am citit reteta de trei ori,dar nu am gasit cum se prepara usturoiul.Stimata D-na Andreea T !!!-Publicati va rog si o tabela cu grade Fahrenheit si Celsius.Reteta este foarte interesanta dar incompleta,si am impresia ca Dvs.traduceti retete dar nu ati gatit niciodata.

abuz

costi1960

Excelenta !

abuz

anonymous

Ce se face cu usturoiul copt? de ce temperaturaeste specificata in grade F?

abuz

anonymous

Am sa incerc, suna bine .

abuz

anonymous

Este foarte buna , gustoasa

abuz
  • pagina 1 / 2