Fasole batuta

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Vasile, 22/09/2017

I-ai dat sangele sau nu? :))

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 22/09/2017

Habar nu am ce reteta e asta dar in niciun caz nu este fasole batuta! Faptul ca ai mixat-o nu-i poate da numele de fasole batuta atat timp cat ai amestecat-o cu sosul ala de ceapa rosii si usturoi. Poti sa-i spui pasta de fasole cu rosii si usturoi. In primul rand nu pui niciodata fasolea cu sare la fiert daca nu vrei ca in loc de fasole fiarta sa ai niste boabe ca gloantele. Usturoiul se pune pisat crud in fasolea mixata sau blenduita(sau se mixeaza impreuna) iar ceapa se prajeste pana se caramelizeaza usor si peste ea se adauga o lingura sau doua de bulion sau pasta de tomatesi tot amestecul asta de ceapa si bulion se pune peste fasolea batuta.

(0) (0) abuz



+