Fasole batuta

Aperitiv
2 porții
Foarte ușor
40 min

O mancare nelipsita si foarte buna in post!


Ingrediente

2

Pentru prajeala:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
25/04/2016

Doar dupa ce arunci prima apa speli fasolea? Pai cum, o pui la fiert murdara?

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
02/04/2016

De fasole goala pasata, n-am mai auzit. Pe langa ca se pun diferite condimente in ea, fasolea batuta se si subtiaza cu lapte sau zeama in care a fiert fasolea, si se adauga ulei. Nu e foarte complicat de facut fasole batuta, dar ce scrie la tine in reteta e o bataie de joc. Ma intreb in cazul absurd in care intr-adevar ai gatit-o, daca ai putut s-o mananci asa goala, fara nimic in ea, si tare ca magiunul.

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
02/04/2016

Fasolea batuta fara prajeala nu are niciun farmec/gust...etc. Foarte buna, mananci de ti se bat nebunii la gura !

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Rodica Rosenthal, 28/11/2022

Unde-i usturoiul? Pune-o în Blender cu un pic de ulei, cite puțin, ca la maioneză, usturoi, sare după gust și citeva picături de zeama de lămâie, apoi ii faci ornamente cu ceapa prăjită, cu boia de ardei. Sa-mi spui dacă ti-a placut..plăcut... yummy

(0) (0) abuz
Dana, 28/11/2022

Reteta e foarte proasta ....dar comentariile sunt minunate, am ras cu lacrimi!
Foarte adevarate

(0) (0) abuz
John Doe, 04/10/2017

Trebuie fiarta, taiata, batuta, prajita, calita, bagata in blender. Dar nu fasolea ci aceasta antigospodina!

(2) (0) abuz
04/10/2017

Bravo Constanta ! Fasolea batuta (sau facaluita cumm se spune in Dobrogea), fara usturoi, nu are niciun farmec. Usturoiul si garnitura de ceapa cu mirodenii, ii da gustul acela care te face sa nu te mai poti opri din mancat. Si, da! Cu prajeala ! Nu suna amenintator si imbietor. Ne-am cam obisnuit sa facem din tantar armasar. Mergeti in Ardeal, Maramures, sa vedeti cat de sanatosi sunt locuitorii acelor zone,"cu bujori in obrajori", desi mananca mereu "slana" groasa de 10 cm, carnati,prajeli si le sting cu palinca. Iar noi, ceilalti, care nu mai putem de frica prajelilor, grasimilor, e-urilor, etc, suntem palizi si lipsiti de vlaga, dar suntem "in trend". Se exagereaza...ca de obicei.

(3) (0) abuz
25/04/2016

Este de ras sau de plans ? Cred ca de amandoua !

(0) (0) abuz
02/04/2016

Fara usturoi ?

(0) (0) abuz
02/04/2016

Habar nu ai de cum se pregateste fasolea batuta! Nu stiu de ce mai publici asa de mari prostii culinare!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+