Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm . Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici.
Calim ceapa in uleiul incins pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul, ardeiul , usturoiul si fasolea pastai. Se lasa la foc potrivit si se amesteca, sau se scutura putin tigaia. Turnam apa ca sa acopere legumele , apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam sa fiarba la foc incet.
Dupa ce au fiert legumele, faina o amestecam cu smatana de gatit si o adaugam la legume. Se mai lasa pe foc atat cat sa se ingroase putin, apoi presarati frunze de patrunjel tocat.
Merge foarte bine si cu oua ochiuri sau carnaciori la gratar.
Faina???????sper pentru dv ca nu le mincati intruna asa gatite pentru ca atunci nu mai inseamna ca mincati legume eu zic pentru dv eu nu le fac niciodata cu faina le schimba gustul total
Comentarii (20):
A devenit una din retetele mele preferate, delicios!
Excelenta mancare de vara!
MIE PLACE FOARTE MULT
Superb
Foarte bun. e o combinatie intre fasole cu usturoi si spaghete carbonara
F.buna,gustoasa
EXCELENTA RETETA
Faina???????sper pentru dv ca nu le mincati intruna asa gatite pentru ca atunci nu mai inseamna ca mincati legume eu zic pentru dv eu nu le fac niciodata cu faina le schimba gustul total
Am incercat si eu si a iesit foarte buna
ESTE O MINUNATIE