Fasole galbena pastai cu smantana

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire40 min
  • Se curata fasolea si se spala foarte bine, apoi se rup de cca 4 cm .
    Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt.
    Morcovul se curata si se taie rondele, iar ardeiul in cuburi mai mici.
  • Calim ceapa in uleiul incins pana ce se inmoaie.
    Apoi adaugam morcovul, ardeiul , usturoiul si fasolea pastai.
    Se lasa la foc potrivit si se amesteca, sau se scutura putin tigaia.
    Turnam apa ca sa acopere legumele , apoi condimentam cu sare, piper si boia de ardei.
    Lasam sa fiarba la foc incet.
  • Dupa ce au fiert legumele, faina o amestecam cu smatana de gatit si o adaugam la legume.
    Se mai lasa pe foc atat cat sa se ingroase putin, apoi presarati frunze de patrunjel tocat.
  • Merge foarte bine si cu oua ochiuri sau carnaciori la gratar.
Adela-DadiAdela-Dadi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
04/06/2022

A devenit una din retetele mele preferate, delicios!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
22/07/2017

Excelenta mancare de vara!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/06/2014

MIE PLACE FOARTE MULT

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/01/2014

Superb

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/11/2013

Foarte bun. e o combinatie intre fasole cu usturoi si spaghete carbonara

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
07/04/2015

F.buna,gustoasa

(0) (0) abuz
platon_n2013
platon_n2013, 07/04/2015

EXCELENTA RETETA

(0) (0) abuz
24/03/2014

Faina???????sper pentru dv ca nu le mincati intruna asa gatite pentru ca atunci nu mai inseamna ca mincati legume eu zic pentru dv eu nu le fac niciodata cu faina le schimba gustul total

(1) (0) abuz
20/09/2013

Am incercat si eu si a iesit foarte buna

(0) (0) abuz
22/07/2013

ESTE O MINUNATIE

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2