Macrou la cuptor cu rosii si usturoi

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Auratat pestele,au spalat si stres cu un prosop.Apoi condimentat si lasat putin sa intre condimentul in carne.
  • Intr-o tava, pus pestele,am stropit cu putin ulei si adaugat putina apa. pus deasupra si gogosarul taiat feliute, acoperit tava cu folie aluminiu si dat la cuptor.
    Rosiile date pe razatoare amestecat cu usturoiul pisat si putina sare.
  • Cand pestele este facut,se amesteca zeama din tava cu sosul de rosii cu usturoi si se toarna peste peste.Se mai da la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
    Noi servit cu mamaliguta si a fost o bunatate!

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5

Horia

...nagyon jó

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Simpla si geniala

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facuto si e super.......recomand la toata lumea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E O.K

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superrr reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mi a iesit foarte gustos!

abuz

anonymous

Poate o fi buna reteta,dar lasa de dorit limba romana

abuz

anonymous

Cum sa amesteci zeama din tava cu rosile ...răstorni zeama in castron sau torni rosile peste zeama k nu inteleg

abuz

anonymous

Cate rosii?...Trebuie sa fie buna!

abuz

anonymous

AM FACUT SI EU SI A IESIT SUPERRRRRR

abuz
  • pagina 1 / 5