Macrou la cuptor cu rosii si usturoi
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Auratat pestele,au spalat si stres cu un prosop.Apoi condimentat si lasat putin sa intre condimentul in carne.
- Intr-o tava, pus pestele,am stropit cu putin ulei si adaugat putina apa. pus deasupra si gogosarul taiat feliute, acoperit tava cu folie aluminiu si dat la cuptor.
Rosiile date pe razatoare amestecat cu usturoiul pisat si putina sare. - Cand pestele este facut,se amesteca zeama din tava cu sosul de rosii cu usturoi si se toarna peste peste.Se mai da la cuptor pentru aproximativ 10 minute.
Noi servit cu mamaliguta si a fost o bunatate!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Horia
...nagyon jó
am gătit această rețetă
anonymous
Simpla si geniala
am gătit această rețetă
anonymous
Am facuto si e super.......recomand la toata lumea
am gătit această rețetă
anonymous
E O.K
am gătit această rețetă
anonymous
Superrr reteta.
am gătit această rețetă
anonymous
Mi a iesit foarte gustos!
anonymous
Poate o fi buna reteta,dar lasa de dorit limba romana
anonymous
Cum sa amesteci zeama din tava cu rosile ...răstorni zeama in castron sau torni rosile peste zeama k nu inteleg
anonymous
Cate rosii?...Trebuie sa fie buna!
anonymous
AM FACUT SI EU SI A IESIT SUPERRRRRR
Punctează această reţetă