Auratat pestele,au spalat si stres cu un prosop.Apoi condimentat si lasat putin sa intre condimentul in carne.
Intr-o tava, pus pestele,am stropit cu putin ulei si adaugat putina apa. pus deasupra si gogosarul taiat feliute, acoperit tava cu folie aluminiu si dat la cuptor. Rosiile date pe razatoare amestecat cu usturoiul pisat si putina sare.
Cand pestele este facut,se amesteca zeama din tava cu sosul de rosii cu usturoi si se toarna peste peste.Se mai da la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Noi servit cu mamaliguta si a fost o bunatate!
Comentarii (48):
...nagyon jó
Simpla si geniala
Am facuto si e super.......recomand la toata lumea
E O.K
Superrr reteta.
Mi a iesit foarte gustos!
Poate o fi buna reteta,dar lasa de dorit limba romana
Cum sa amesteci zeama din tava cu rosile ...răstorni zeama in castron sau torni rosile peste zeama k nu inteleg
Cate rosii?...Trebuie sa fie buna!
AM FACUT SI EU SI A IESIT SUPERRRRRR