Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust minunat,este gustos si sanatos deoarece contine acizi grasi omega 3.
Se face marinata amestecand ingredientele pentru marinata si se tine pestele curatat si spalat bine in aceasta la temperatura camerei timp de 20-30 de minute,dupa care se pune la rumenit la grill sau pe gratarul uns cu ulei pentru a preveni eventuala lipire si bine incins in prealabil.
Se rumeneste bine pe ambele parti,iar cand este gata se serveste stropit dupa gust zeama de lamaie si putin ulei de masline.
Cred ca ar merge ca la final zeama din marinare, cu cuptorul inchis,sa o torni in tava de sub gratar si cu fruze tocate de patrunjel sa o foloseti pentru ornare.
Comentarii:
Foarte gustos
Simplu si repede de gatit
Excelent
FoaRTE BUNAAAAAAA
Foarte buna
Buuuuuuuuuuuuun
Cred ca e foarte buna . Am s-o fac si eu.
Cred ca ar merge ca la final zeama din marinare, cu cuptorul inchis,sa o torni in tava de sub gratar si cu fruze tocate de patrunjel sa o foloseti pentru ornare.