Macrou la grill (gratar)

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Pentru marinata:

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust minunat,este gustos si sanatos deoarece contine acizi grasi omega 3.
  • Se face marinata amestecand ingredientele pentru marinata si se tine pestele curatat si spalat bine in aceasta la temperatura camerei timp de 20-30 de minute,dupa care se pune la rumenit la grill sau pe gratarul uns cu ulei pentru a preveni eventuala lipire si bine incins in prealabil.
  • Se rumeneste bine pe ambele parti,iar cand este gata se serveste stropit dupa gust zeama de lamaie si putin ulei de masline.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte gustos

abuz

anonymous

Simplu si repede de gatit

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

FoaRTE BUNAAAAAAA

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Buuuuuuuuuuuuun

abuz

anonymous

Cred ca e foarte buna . Am s-o fac si eu.

abuz

anonymous

Cred ca ar merge ca la final zeama din marinare, cu cuptorul inchis,sa o torni in tava de sub gratar si cu fruze tocate de patrunjel sa o foloseti pentru ornare.

abuz