Macrou la gratar

Un deliciu pentru cei care adora pestele!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine.
Se taie capul și coada.
Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două.
Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :)
Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie.
Se stropește cu zeama de la o lămâie.
Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute.
Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins.
Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte.
Servim imediat cu lămâie și salata preferată.
Poftă bună!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
emil_m2014_1_2
Super excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
DELICIOS SI USOR DE DIGERAT
am gătit această rețetă
anonymous
Good !
am gătit această rețetă
G
giculina
GROAZNIC DE ARS PESTELE.CE A AVUT CU EL SARACUL PESTE!
anonymous
F.sanatos, bun
anonymous
Foarte delicios
J
jeni Raican
Bun! dar mai bun este saramura.

balasa zenovia
.Comentariul tău:f bun

angela2011
BUN MACROU LA GRATAR ....NU AM MAI FACUT DEMULT !
M
Mariana Iancu
Ceva bun si usor de preparat.
Punctează această reţetă