-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu macrou
-
Macrou la gratar
Macrou la gratar
Un deliciu pentru cei care adora pestele!
-
(4.6/5 - 147 voturi)
-
26
-
37
Preparare
-
Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine.
Se taie capul și coada.
Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două.
Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :)
Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie.
Se stropește cu zeama de la o lămâie.
Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute.
Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins.
Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte.
Servim imediat cu lămâie și salata preferată.
Poftă bună!
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (26):
Super excelenta
DELICIOS SI USOR DE DIGERAT
Good !
GROAZNIC DE ARS PESTELE.CE A AVUT CU EL SARACUL PESTE!
F.sanatos, bun
Foarte delicios
Bun! dar mai bun este saramura.
.Comentariul tău:f bun
BUN MACROU LA GRATAR ....NU AM MAI FACUT DEMULT !
Ceva bun si usor de preparat.