Macrou la gratar

Macrou la gratar
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Un deliciu pentru cei care adora pestele!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Peștele se taie pe burtă și se curăță de intestine.

    Se taie capul și coada.

    Cu un cuțitaș ascuțit tăiem ușor pe lângă coloană și încercăm să eliminăm toate oasele, fără să tăiem peștele în două.

    Poate și reușim să-l dezosăm, doar nu vrem să se innece nimeni cu un os :)

    Spălăm bine pestele și se usucă cu un prosop de bucătărie.

    Se stropește cu zeama de la o lămâie.

    Se condimentează cu zahăr și sare și se dă la rece pentru min. 30 minute.

    Se scoate din frigider, se stropește cu ulei pe toate părțile și se pune pe grătarul sau grilul încins.
    Se lasă câte 3 minute pe fiecare parte.

    Servim imediat cu lămâie și salata preferată.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

emil_m2014_1_2

Super excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

DELICIOS SI USOR DE DIGERAT

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Good !

am gătit această rețetă
abuz

giculina

GROAZNIC DE ARS PESTELE.CE A AVUT CU EL SARACUL PESTE!

abuz

anonymous

F.sanatos, bun

abuz

anonymous

Foarte delicios

abuz

jeni Raican

Bun! dar mai bun este saramura.

abuz
balasa zenovia

balasa zenovia

.Comentariul tău:f bun

abuz
angela2011

angela2011

BUN MACROU LA GRATAR ....NU AM MAI FACUT DEMULT !

abuz

Mariana Iancu

Ceva bun si usor de preparat.

abuz
  • pagina 1 / 3