Macrou pane!

Macrou pane!
Felul principal
Ușor
20 min

O reteta usor de facut , rapida si sanatoasa , pe placul mancatorilor de peste!

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Macrou pane! - Preparare etapa 1Se curata pesti ,li se taia capul si coada si se condimenteaza pe interior cu sare , piper si rozmarin maruntit sau praf.
  • Macrou pane! - Preparare etapa 2Se bat ouale intr-un bol , se pune intr-o farfurie pesmetul cu susan , si intr-o alta faina.
  • Macrou pane! - Preparare etapa 3Se dau pesti prin , faina, ou batut si pesmet cu susan.
  • Macrou pane! - Preparare etapa 4Se incinde uleiul in friteusa la 170 grade C , pesti sunt gata cand se ridica si plutesc in ulei.II puteti rumeni cat doriti de tare.
  • Se prepara un mujdei de usturoi : cativa catei de usturoi un pic de ulei , sare si o rosie bine coapta , se paseaza totul intr-un blender.
  • Macrou pane! - Preparare etapa 6Se pune mamaliga la fiert. Intr-o cratita se pune apa , sare si un praf de malai , cand da in fiert se adauga malaiul in praf si se mesteca continuu , adaugati si o jumatate de pachet de unt , ii da un gust mult mai bun, lasati la foc mic sa fiarba , cand se leaga bine mamaliga inseamna ca este fiarta.

Punctează această reţetă

ciprianstudioCiprianstudio

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pot doar sa spun ca a fost gustos pestele!

am gătit această rețetă
abuz