Macrou pane cu salata de cruditati
Ingrediente
2
Pentru Macrou:
Pentru salata:
Preparare
Preparare15 min
Gătire10 min
- Macrou: Se curata bine pestele(se taie capul, coada,se curata bine in interior) , se da prin faina, apoi prin oul cu faina si se prajeste.
- Se serveste cu lamaie
- Salata de Cruditati: Se rad morcovul si telina, se taie varza, se amsteca, se adauga maioneza,mustar,piper, sare si lamaie dupa gust.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

constanta_s2014
Nu prea se potriveste salata asta cu pestele. In primul rand amandoua sunt mancaruri grele, salata din pricina maionezei iar pestele pentru ca este prajit in crusta aia de ou cu faina care absoarbe mult ulei. Stiu ca multora le place salata asta cu maioneza dar eu o prefer doar cu lamaie, sare si piper iar in loc de varza pun ridiche neagra. Pestele il fac copt la cuptor, e extraordinar de bun.
J
John_
Banal...Ce dracu' cauta salata de cruditati langa pestele asta? De unde le scoti bai gargarito?
C
corneliadarie
Probabil este gustos ,dar cu siguranta nesanatos! Va recomand pestele facut pe gratar in hartie de copt, iar salata de cruditati, in care se poate pune sfecla rosie in loc de varza, facuta cu ulei si otet de mere, fara maioneza. Gustos si sanatos!
anonymous
Ff gustos