Macrou pane cu salata de cruditati

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

2

Pentru Macrou:

Pentru salata:

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Macrou: Se curata bine pestele(se taie capul, coada,se curata bine in interior) , se da prin faina, apoi prin oul cu faina si se prajeste.
  • Se serveste cu lamaie
  • Salata de Cruditati: Se rad morcovul si telina, se taie varza, se amsteca, se adauga maioneza,mustar,piper, sare si lamaie dupa gust.
Gargarita GospodinaGargarita Gospodina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta_s2014

constanta_s2014

Nu prea se potriveste salata asta cu pestele. In primul rand amandoua sunt mancaruri grele, salata din pricina maionezei iar pestele pentru ca este prajit in crusta aia de ou cu faina care absoarbe mult ulei. Stiu ca multora le place salata asta cu maioneza dar eu o prefer doar cu lamaie, sare si piper iar in loc de varza pun ridiche neagra. Pestele il fac copt la cuptor, e extraordinar de bun.

abuz

John_

Banal...Ce dracu' cauta salata de cruditati langa pestele asta? De unde le scoti bai gargarito?

abuz

corneliadarie

Probabil este gustos ,dar cu siguranta nesanatos! Va recomand pestele facut pe gratar in hartie de copt, iar salata de cruditati, in care se poate pune sfecla rosie in loc de varza, facuta cu ulei si otet de mere, fara maioneza. Gustos si sanatos!

abuz

anonymous

Ff gustos

abuz