Se pune ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa devine sticloasa, se adauga putina boia si o lingura de pasta de ardai, se pune carnita taiata cubulete si se lasa cam 2-3 min la calit
Se adauga apa, atat cat sa treaca peste carne, un praf de sare sau un cub de knorr si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand;- cand apa a scazut se mai adauga apa si se continua fierberea
Cand carnea este aproape facuta, se pun cam 2 linguri de bulion/pasta de rosii, foi de dafin; la final se pun condimentele (piper, cimbru, rozmarin, salvie, patrunjel uscat).
Comentarii (15):
Bun
Super buna...excelenta si economa si rapida...la indemana tuturor
Suna ca si tocanita de la mama de acasa. Multumiri pentru afisare
446
Cum o face mama acasa
Buna buna
Buna
E delicioasa
FOARTE BUNA RETETA
Am mai pregatit acum 2 saptamani aceasta reteta e f.gustoasa