Tocanita de porc cu cartofi piure
O reteta rapida si foarte gustoasa, pe care o puteti servi cu orice fel de garnitura.
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Se pune ceapa la calit in putin ulei, cand ceapa devine sticloasa, se adauga putina boia si o lingura de pasta de ardai, se pune carnita taiata cubulete si se lasa cam 2-3 min la calit
- Se adauga apa, atat cat sa treaca peste carne, un praf de sare sau un cub de knorr si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecand din cand in cand;- cand apa a scazut se mai adauga apa si se continua fierberea
- Cand carnea este aproape facuta, se pun cam 2 linguri de bulion/pasta de rosii, foi de dafin; la final se pun condimentele (piper, cimbru, rozmarin, salvie, patrunjel uscat).
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Andrei
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna...excelenta si economa si rapida...la indemana tuturor
anonymous
Suna ca si tocanita de la mama de acasa. Multumiri pentru afisare
anonymous
446
anonymous
Cum o face mama acasa
anonymous
Buna buna
anonymous
Buna
anonymous
E delicioasa
anonymous
FOARTE BUNA RETETA
anonymous
Am mai pregatit acum 2 saptamani aceasta reteta e f.gustoasa