Se taie legumele in bucati mari si se pun la fiert. Rosiile se adauga dupa ce au fiert timp de 20 de minute celelalte legume. Concomitent se fierbe si orezul.
Cand legumele au fiert bine, am scos coaja de pe rosii. Se scurg legumele de apa apa se pastreaza intr o cana, se adauga sare, piper si ulei si se pun in blender.
Se paseaza si se adauga treptat apa, in functie de cat de scazuta sau zemoasa doriti sa fie supa mie mi a placut super scazuta :) dupa ce s au pasat legumele, se pun intr un vas, se adauga orezul fiert si se omogenizeaza.
Comentarii:
Foarte buna pajina
Bunaaaaaaaa
F.f.f. buna si racoritoare
OREZUL....prea comun si des (prea des) folosit in bucataria romaneasca. L-as inlocui cu crutoane! Ce ziceti fetelor?
Imi suride idea , dau 3 stelute pt ingredientele putine , si astept sa o fac ca sa notez si gustul
F. bineee!
Obisnuita dar buna
Se pare ca meniul pentru aceasta zi este mai special. Mancati in oras, ca altfel pofta nu prea are ce sa va faca. Cu mare parere de rau
Prea comuna