Rulada de cascaval cu branza si sunca

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul.
    Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.
  • Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.
  • Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.

Punctează această reţetă

miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fffb

am gătit această rețetă
abuz

cris_nedelcovici

Buna!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am servit din acest preparat.Foarte bun.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cum o tăiem ,nu se desface în bucăți cu hârtia ce facem .

abuz

anonymous

Foarte interesant si.......BUN

abuz

anonymous

Un aperitiv f.bun

abuz

anonymous

Super.merge de minune vara alaturi de cateva felii de rosii si niste masline. nu este necesara gatirea la foc. bine, merge si iarna ...

abuz

anonymous

Cred ca merge si putin marar.

abuz
  • pagina 1 / 2