Sunca o taiem cubulete mici. La fel si ardeiul. Branza o mixam intr-un castron, cu sare si piper, pana obtinem o crema fina. Adaugam sunca si ardeiul si omogenizam.
Cascavalul il dam pe razatoare, condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam untul moale, la temperatura camerei. Framantam compozitia pana se omogenizeaza si capata consistenta plastilinei.
Pe o folie alimentara intindem compozitia de cascaval intr-o foaie de aproximativ 0.5 cm. Repartizam pe intreaga suprafata crema de branza cu ardei si incepem sa rulam, ajutandu-ne de folie.Punem rulada la frigider pentru cel putin 3 ore.
Comentarii (17):
Delicioasa
Fffb
Buna!!!!
Am servit din acest preparat.Foarte bun.
Ok
Cum o tăiem ,nu se desface în bucăți cu hârtia ce facem .
Foarte interesant si.......BUN
Un aperitiv f.bun
Super.merge de minune vara alaturi de cateva felii de rosii si niste masline. nu este necesara gatirea la foc. bine, merge si iarna ...
Cred ca merge si putin marar.