Ingrediente: 4 pastravi 1 gutuie 6 cartofi 1 fir de praz 2 catei de usturoi 4 fire cimbru verde 4 fire tarhon 1 lamaie 1 legatura patrunjel sare de mare piper...
Gutuile apar in octombrie sau noiembrie si sunt deosebit de parfumate si gustoase. Atunci cand alegem gutuile, trebuie sa le mirosim si ar trebui sa aiba o aroma florala intensa pentru a indica ca sunt coapte.
Ingrediente: 500-700 g gutui 250 g zahar 3-4 seminte de Cardamom 1 crenguta de Scortisoara ca. 2 cm radacina de Ghimbir coaja de la 1 lamaie netratat, 1 l...
Acest deliciu al toamnei este considerat de specialisti mai mult decat un fruct, un medicament si de aceea, gutuia nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic, deoarece doar astfel veti putea observa beneficiile aduse organismului dumneavoastra.
Ingrediente: 10-12 felii de paine prajita sau o paine veche de o zi, cu coaja taiata 4 oua 500 ml. lapte 90 g. miere 2 lingurite esenta de vanilie 2 gutui...
Ingrediente: Pentru aluat: 150 g faina 60 g zahar 75 g unt moale un praf de sare 2 linguri de apa rece coaja rasa de la o jumatate de lamaie Pentru umplutura:...
Ingrediente: 10 l apa 300 g sare 700 g zahar 50 g piper boabe 50 g mustar boabe 5 bucati hrean 10 foi frunze dafin 10 aspirine 2.5 l otet de 9 grade ( sau dupa...
Ingrediente: Ramasite de cozonac (indiferent ca e cu mac, rahat, nuca, cacao) dulceata de caise, gutui, piersici... 2 plicuri budinca cu gusturi diferite 1 l...
Ingrediente: 1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca), 2 plicuri zahar vanilat 500 ml lapte 50 ml compot (suc de fructe, apa cu...