Tapenade

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
5 min

Pentru un aperitiv rapid, ce e mai bun decat o reteta din bucataria provensala? Masline negre, capere, ansoa ... ati ghicit, vorbim de tapenade! Foarte usor de facu! Nu trebuie decat sa amestecati ingredientele. Se poate manca cu paine prajita sau batoane de legume, se poate folosi ca umplutura intre foi de foietaj.


Ingrediente

4

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare




Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lucia, 10/01/2019

Foarte buna! Am folosit-o si la melci din foietaj cu tapenade

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/01/2019

Bună

(0) (0) abuz



+