Tapenade
Pentru un aperitiv rapid, ce e mai bun decat o reteta din bucataria provensala? Masline negre, capere, ansoa ... ati ghicit, vorbim de tapenade! Foarte usor de facu! Nu trebuie decat sa amestecati ingredientele. Se poate manca cu paine prajita sau batoane de legume, se poate folosi ca umplutura intre foi de foietaj.
Ingrediente
4
Materiale
- Chopper
Rețete inrudite
-
Bradut cu tapenade
-
Humus cu morcov
-
Sos de iaurt - sănătos și savuros
-
Lemon posset, desertul fără coacere cu lămâie pe care îl vei adora
Preparare
Se amesteca maslinele, caperele, fileuri de ansoa, cu ulei de masline si piper.
In timp ce amestecati se adauga putin cate putin uleiul de masline si sucul de lamaie.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: