Tapenade

Aperitiv
Foarte ușor
5 min

Pentru un aperitiv rapid, ce e mai bun decat o reteta din bucataria provensala? Masline negre, capere, ansoa ... ati ghicit, vorbim de tapenade! Foarte usor de facu! Nu trebuie decat sa amestecati ingredientele. Se poate manca cu paine prajita sau batoane de legume, se poate folosi ca umplutura intre foi de foietaj.

Ingrediente

4

Materiale

  • Chopper

Preparare

  • Tapenade - Preparare etapa 1Se amesteca maslinele, caperele, fileuri de ansoa, cu ulei de masline si piper.
  • Tapenade - Preparare etapa 2In timp ce amestecati se adauga putin cate putin uleiul de masline si sucul de lamaie.
  • Tapenade - Preparare etapa 3Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lucia

Foarte buna! Am folosit-o si la melci din foietaj cu tapenade

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bună

abuz