Pui tandoori petitchef

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Faceti o calatorie culina in India cu reteta noastra de pui Tandoori! Usor de facut atata timp cat ati marinat in prealabil puiul. 5 minute vor fi suficiente pentru a pregati sosul cu iaurt, ghimbir si desigur condimente tandoori. Un castron de orez ca si garnitura si ...pofta buna!


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min

  • Pui tandoori Petitchef - Preparare etapa 1Pregatiti marinada:crestati puiul, apoi puneti-l intr-un castron.
  • Pui tandoori Petitchef - Preparare etapa 2Adaugati iaurtul simplu, smantana, condimentele tandoori si ghimbirul. Amestecati bine.
  • Pui tandoori Petitchef - Preparare etapa 3Acoperiti marinada cu folie de plastic si puneti la rece timp de 1 ora. (timpul de asteptare poate fi de la 15 minute pana la o noapte intreaga, daca doriti).
  • Pui tandoori Petitchef - Preparare etapa 4Intr-o tigaie preincalzita, turnati marinada cu tot cu pui. Gatiti puiul la aproximativ 10 minute. Se adaugă sucul la lamaie si se amesteca.
  • Pui tandoori Petitchef - Preparare etapa 5Imediat ce puiul s-a gatit, se poate servi! Alaturi de un bol cu orez, este un preparat indian !


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Angela, 13/11/2018

Excelent!!...

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Yoshkin, 13/11/2018

Foarte bun!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz



+