Ingrediente: 300 g tăiței soba (sau udon) 200 gr carne de porc (mușchi sau carne de pe coaste) 100 gr de varză 50 gr de cepșoară 50 gr muguri de fasole (din...
Ingrediente: Marinada: 2 linguri sos de soia 2 linguri oțet de orez 1 cățel de usturoi 5 g ghimbir proaspăt 200 gr carne de vită pentru grătar Legumele: 1...
Ingrediente: 2 catei usturoi 3-4 cm ghimbir 1 mango 500 gr carne macinata de porc putin unt pt prajit si ulei sos soia,curry,chilly,otet balsamic,zahar o...
Ingrediente: 200 g piept de pui dezosat, fara piele, taiat fasiute subtiri 1 lingura de sos de soia light 2 lingurite de sos de stridii 1/2 ardei gras rosu,...
Ingrediente: Pentru kebab 600 g carne, tocata (pui, miel, vita) 1 ou, usor batut 1 ceapa mica, rasa fin 4 catei mici de usturoi, rasi fin 1 lingurita praf...
Ingrediente: 2 linguri ulei si in plus pentru uns patratele de aluat care formeaza cosuletele 3 foi aluat de placinta, proaspat sau congelat 2 lingurite ulei de...
Ingrediente: 2 pastravi intregi, circa 350 g fiecare, curatati de maruntaie si de solzi 2-3 cm bucata de ghimbir, decojita si feliata 2 linguri de sos de...
Ingrediente: 500 g carne slaba de vita, sau de vitel 3 cm bucata de radacina proaspata de ghimbir, - feliata si apoi taiata fasiute subtiri 2 cepe, curatate si...
Ghimbirul a fost folosit ca un medicament de mii de ani pentru a trata o gama larga de boli, dar in afara de uz medicinal, acest tubercul a fost folosit drept condiment in preparate culinare de aproape 4500 de ani.