Harira, supa marocana

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
1 h 40 m

Harira este o supa marocana la mare cautare in timpul Ramadanului, pentru ca este foarte nutritiva si ii ajuta pe musulmani sa reziste orelor de nemancare, cand postesc de la rasarit pana la apusul soarelui


Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 h 10 m


Observații

Plante aromatice : aroma speciala a acestei supe este data de ierburile proaspete. Nu folositi plante aromatice uscate pentru ca nu veti obtine acelasi rezultat.
nautul : noi am folosit naut din conserva, dar puteti utiliza si naut uscat. Este suficient sa-l lasati se inmoaie in apa si sa-l adaugati la supa, verificand constant daca s-a fiert.
Taitei : Noi am folosit taitei, dar puteti folosi paste orzo, orez sau puteti sa nu puneti nimic.
Sosul de faina :nu este obligatoriu


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

maria_steluta_r2017
maria_steluta_r2017, 18/07/2017

Să aveți poftă mare !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
costi1960, 07/11/2023

Linte, naut, faina, paste ?!? O crima pentru orice diabetic.
Si una singura dintre ele este prea mult daramite toate 4.
Personal m-as rezuma doar la linte sau naut.

(0) (0) abuz
Diana Lucia, 12/04/2018

Cu siguranta o voi incerca. PPare satioasa si sanatoasa. In plus, ador lintea si nautul.

(0) (0) abuz
nico88888888, 10/11/2017

Super??????

(0) (0) abuz
Dana, 18/07/2017

Este foarte usor de preparat si este o alternativa la mancarurile noastre traditionale!

(1) (0) abuz



+