Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi...cu cheesecake? Urmati pasii de preparare si nu veti da gres in realizare :)
Ingrediente
10
Cheesecake:
Tortul de morcovi:
Glazura:
Materiale
- mixer electric
- forma de copt tip Bundt (22 cm de diametru)
Rețete inrudite
-
Tort de halloween cu glazură diabolică
-
Tort donut
-
Tort cu mousse de ciocolata petitchef
-
Tort cu ciocolată fară lactoză, super ușor de preparat!
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
Cheesecake-il :
Amestecati crema de branza cu zaharul pudra si extractul de vanilie si dati deoparte.Tortul de morcovi :
Incepeti sa amestecati ingredientele uscate: faina + praful de copt + scortisoara + nucsoara + ghimbir pudra + sare. Dati deoparte!Folosind un mixer electric, bateti ouale + zaharul pana cand acestea se dubleaza in volum. Incorporati untul topit putin cate putin, continuand sa bateti.
Adaugati morcovii rasi sau mixati si amestecati cu o spatula. Apoi adaugati ingredientele uscate putin cate putin (in 3 reprize), amestecand bine.
Turnati jumatate din aluat intr-o forma de tip bundt. Intindeti amestecul de cheesecake deasupra.
Neteziti stratul de branza pe intreaga suprafata.
Terminati cu un strat aluat de tort cu morcovi. Introduceti la cuptor 45 minute la 180° C ( cuptor cu aer cald).
Scoateti tortul din cuptor si lasati-l sa se raceasca complet inainte de a-l scoate din forma. Ar fi de preferat dupa racire sa il puneti-l la frigider in timp ce pregatiti glazura.
Se amesteca ingredientele pentru glazura, folosind un tel.Puneti glazura peste tort.
Gata !
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!