Ingrediente: Blatul: 250 gr faina 1 lingurita de sare 40 g zahar 10 grame de drojdie proaspata 3 oua Unt moale 125g 1 ou batut pentru ungere aluat zahar perlat...
Ingrediente: Caramel: 120 gr zahăr 70 gr de apă Flan de vanilie: 2 ouă 150 gr lapte condensat îndulcit 1 linguriță de extract de vanilie 200 gr smântână lichidă...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 210 ml lapte integral 20 gr zahăr 40 ml cafea (1 ceașcă espresso) 1 gălbenuș 10 gr amidon de porumb Pentru ganache-ul de...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...
Ingrediente: 1 pahar de iaurt - folositi paharul gol pentru a masura apoi celelalte ingredinte 3 pahare de zahar 4 pahare de faina 1 pahar de ulei 1 plic de...
Ingrediente: Blatul: 4 oua (la temperatura camerei) 100 gr zahar pudra (sau zahar normal) 50 gr faina 50 gr amidon din cartofi coaja de la 1 lamaie netratata...
Ingrediente: 5 oua 1 cana cu zahar - 300 gr 1 cana cu faina - 300 gr 5 linguri cu ulei 3 linguri de apa fiarta 1 esenta vanilie coaja de lamaie 2 linguri de...
Ingrediente: Cheesecake: 400 gr crema de branza 50 gr zahar pudra 1 lingurita extract de vanilie Tortul de morcovi: 250 gr faina 10 gr praf de copt - 1 plic 1...
Ingrediente: Pentru caramel: 70 gr zahar un pic de apa Pentru flan: 400 gr lapte concentrat dulce 400 ml lapte de nuca de cocos 75 gr de nuca de cocos rasa 3 oua
Ingrediente: 250 gr mango Suc de la 1 lime 10 gr amidon de porumb 15 ml apa 200 ml smantana lichida 30% grasime 120 gr zahar Pentru a decora: Coaja de nuca de...
Ingrediente: Pentru orezul cu lapte : 500 ml apa 500 ml lapte 80 gr zahar 1 baton de vanilie 150 gr orez cu bob rotund Pentru caramelul cu unt sarat: 100 gr...
Ingrediente: Pentru aluatul crocant: 8 foi filo (sau foi de brick). 50 gr unt (topit) Pentru partea crocantă: 150 gr fistic (prăjit, nesărat) 30 gr unt (topit)...