Bezele: Bateti albusurile spuma, adaugand zaharul treptat. Nu mai bateti atunci cand amestecul este ferm si formeaza un „cioc de pasare“
Intr-o tava de copt peste care ati pus hartie de copt, faceti discuri din bezea folosind un sac de patiserie. Coaceti timp de 1 ora la 120°C.
Smantana se bate rece. Se topeste ciocolata si se adauga o lingura de frisca sa se relaxeze. Apoi, se adauga ciocolata peste smantana si se amesteca cu un tel.
Puneti crema peste un disc de bezea, apoi puneti un alt disc deasupra si puneti crema in jurul acestuia. Trebuie sa fie ca un sandwish din bezele cu crema la mijloc.
Aroma: orice aroma este permisa atunci cand vine vorba de ciocolata! Fulgi de ciocolata: Nu aveti? Razuiti un baton de ciocolata cu un cutit de curatat legume si veti obtine fulgi de ciocolata.Puteti inlocui fulgii de ciocolata cu lune zdrobite, migdale, etc ...