Petitchef

Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale

Deserturile cu branza sunt intodeauna binevenite in familia noastra, cel putin copiilor mei le plac foarte mult, nu sunt foarte dulci sunt perfecte pentru copilasi, dar si pentru noi adultii.
Acest cheesecake are la baza migdale macinate ce ii da un gust aparte, iar combinatia asta de migdale, branza, ciocolata ne-a placut foarte mult.

Desert
8 porții
1 oră
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Baza:

Umplutura:

Glazura:

Preparare

  • Etapa 1 - Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
    In primul rand pregatim baza, amestecati biscuitii macinati cu migdalele macinate si turnati untul topit peste. Pe urma tapetati o forma de tarta sau de chec (in cazul meu), cu acest amestec, inclusiv peretii formei si lasati deoparte.
  • Etapa 2 - Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
    Mixati ouale cu zaharul pana ce devin cremoase.
    Pe urma adaugam crema de branza si amestecam.
    Adaugati si kvarg sau branza de vaci si amestecati.
    Urmeaza sa incorporati amidonul alimentar.
    Iar spre final stafidele spalate si inmuiate in apa calduta.
  • Etapa 3 - Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
    Turnati compozitia obtinuta in tava, peste biscuiti si introduceti totul in cuptorul incalzit la 180 grade C timp de 30 minute.
    Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca complet.
  • Etapa 4 - Cheesecake cu ciocolata, stafide si migdale
    Topim ciocolata impreuna cu smantana pe bain marie.
    Glazuram cheesecake- ul nostru si presaram fulgi de migdale. Dam la rece pentru cel putin o ora apoi feliem si savuram cu mare pofta.

Rețete inrudite

YouTube

Cheesecake de paște


Întrebări:




Comentarii:

Lixandra, 25/06/2020

Mi se pare o idee foarte buna sa amesteci biscuitii cu migdale pentru baza dar nu as folosi stafide in compozitie , i-ar da un gust prea comun , as folosi niste fructe , afinele merg foarte bine in compozitie . Daca se foloseste zmeura sau capsuni astea ar merge deasupra in loc de alta glazura , adaugate proaspete sau gatite cu zahar , in rest mi se pare ok , felicitari !

(0) (0) Abuz
petcu_d2013
petcu_d2013, 01/09/2018

Abea astept sa o pregatesc!Multumesc!!!

(0) (0) Abuz
Monicagabriella
Monicagabriella, 25/06/2016

Totusi, daca nu ati fi atât de acrã ce ar fi???? Cred ca poate sa îsi numeasca prajitura cum vrea ea, chiar si cheesecake - daca nu vã puteti lega de continut sau de redactare, vã legati de nume, pentru ca un comentariu rautacios este obligatoriu!!! Petit chef se presupune ca este un sit de partaj, în schimb nu gasesc prea multe retete care sa nu fie însotite de tot felul de comentarii rãutãcioase legate de felul de exprimare. Doamnelor, pentru ce intrati pe sit? E clar ca în unele cazuri exprimarea lasa de dorit, dar si mai mult lasa de dorit felul în care unele persoane "rectifica" nefericitele greseli sau scãpãri, cu atâta vehementã de parcã situl ar fi locul lor de predilectie pentru descãrcarea frustrãrilor din viata de zi cu zi. sau poate e doar caracterul lor.....

(2) (1) Abuz
24/06/2016

Totusi daca ii spunei "prajitura cu branza" pe romaneste nu se intampla nimic. Din contra.

(1) (2) Abuz
23/06/2016

Mi se pare f buna. O voi incerca.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake cu snickers
Cheesecake cu snickers
6 porții
4 h 52 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
8 porții
4 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează