Cheesecake cu ciocolata si zmeura
Am descoperit acesta reteta din intamplare intr-un caiet mai vechi cu retete si am realizat ca nu am incercat-o niciodata, este extrem de usor de preparat si foarte gustoasa.
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire2 ore
- Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti.
- Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.
- Puneti biscuitii intr-o forma de prajitura rotunda cu baza detatsabila (pentru a putea scoate prajitura usor fara ai strica forma) si presati cu o lingura.
- Intr-un bol incapator puneti crema de branza, zaharul si frisca lichida si mixati la viteza mica.
- Adaugati zmeura peste crema si amestecati usor sa nu se zdrobeasca.
- Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si adaugati-o peste crema de branza, amestecati de cateva ori fara a incorpora total ciocolata in crema.
- Turnati amestecul peste biscuiti si puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.
Cand crema sa inchegat taiati felii, pudrati cu zahar sau cu ciocolata rasa(optional) si gata de servit.
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Olga
Diametrul formei???
anonymous
Zmeura excelent forte bun bon peti
anonymous
E nemaipomenita !
anonymous
Mure sau zmeura??
anonymous
Super
Punctează această reţetă