Cheesecake cu ciocolata

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Baza:

Crema:

Topping:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Biscuitii ii macinam la robot sau ii sfaramam cu sucitorul ,adaugam peste ei untul topit si lingura de zahar.
  • Omogenizam, punem intr-o forma cu diametrul de 24 cm si nivelam cu ajutorul unui pahar.Pastram la frigider pana pregatim crema.
  • Crema de branza se amesteca cu mascarponele,zaharul pudra,zaharul vanilat.
  • Frisca lichida o incalzim fara a o fierbe si o amestecam cu gelatina hidratata inainte in apa rece.Omogenizam cele doua compozitii si punem peste baza,nivelam si punem iar la rece.
  • Pentru topping:
    ciocolata rupta bucatele se topeste la baie de abur sau la microunde impreuna cu laptele,apoi turnam in forma.
  • Pastram la rece cel putin 4-5 ore,portionam si servim rece.

Punctează această reţetă

IULIANA-FLORENTINAIULIANA-FLORENTINA

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: