Cheesecake cu ciocolata
Ingrediente
8
Baza:
Crema:
Topping:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Biscuitii ii macinam la robot sau ii sfaramam cu sucitorul ,adaugam peste ei untul topit si lingura de zahar.
- Omogenizam, punem intr-o forma cu diametrul de 24 cm si nivelam cu ajutorul unui pahar.Pastram la frigider pana pregatim crema.
- Crema de branza se amesteca cu mascarponele,zaharul pudra,zaharul vanilat.
- Frisca lichida o incalzim fara a o fierbe si o amestecam cu gelatina hidratata inainte in apa rece.Omogenizam cele doua compozitii si punem peste baza,nivelam si punem iar la rece.
- Pentru topping:
ciocolata rupta bucatele se topeste la baie de abur sau la microunde impreuna cu laptele,apoi turnam in forma. - Pastram la rece cel putin 4-5 ore,portionam si servim rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă