-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Tarta
-
Tarta cu pere
-
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau Tarta Bourdaloue
O tarta cu fructe si aroma delicata de migdale. Un adevarat festin pentru a termina masa cu stil!
Materiale
- forma de tarta cu diametrul de 28 cm
Preparare
-
Asezati aluatul in forma. Intepati baza cu o furculita.
-
Se amesteca untul moale cu zaharul, apoi se adauga ouale si se amesteca bine. Se adauga si migdalele si se amesteca bine.
-
Se toarna crema peste aluat si se netezeste cu o spatula.
-
Se taie jumatatile de pere in felii subtiri, dar se mentine forma originala. Se transfera cu ajutorul unui cutit peste crema de migdale.
-
Presarati deasupra fulgi de migdale.
-
Coaceti 30 minute la 180°C.
-
Si gata! Tarta cu pere si migdale este gata.
Observații:
Utilizarea de pere proaspete : este posibila, daca fierbeti timp de 15 minute perele decojite intr-un sirop (1 litru de apa + 200 gr de zahar).
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Sarutmana pentru masa.Iese ok retetuca