Tarta cu ciocolata si pere
Pentru desert, opteaza pentru o "tarta soare" cu arome de pere si ciocolata! O combinatie care va cuceri gusturile dvs. si ale invitatilor. Urmati cu antentie pasii de realizare din videoclipul nostru si din reteta scrisa.
Ingrediente
6
Materiale
- 1 tava pentru copt
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Scoateti aluatul din ambalaj si punteti-l in tava de copt. Intepati-l cu o furculita. Topiti ciocolata. si taiati perele in 8 felii.
- Preincalziti cuptorul la 180° C. Amestecati ouale cu zaharul. Adaugati untul moale si migdalele pudra. Incorporati si ciocolata topita.
- Se toarna amestecul in aluatul copt sise distribuie bine. Asezati deasupra feliile de pere. Coaceti la 180° C timp de 35 - 40 de minute.
- Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: