Ingrediente: 180 g spaghete 1 ceapă (aprox. 200 g) 1 cățel de usturoi 100 ml smântână proaspătă 15 ml vin alb apă (1 pahar generos) sare după gust ulei după...
Ingrediente: 180 gr paste (aici "Paccheri" dar puteti folosi si alte paste) 400 gr varză roșie 1/2 ceapă mică (aproximativ 15 g) 2 linguri de parmezan 6 bucăți...
Ingrediente: 200 gr paste trofie (sau alte forme de paste scurte) 100 gr bacon taiat cubulete (chiar si afumat dacă doriti) 200 ml sos de roșii 130 gr ciuperci...
Ingrediente: 180 g de paste făinoase (us mezze maniche) 1 avocado 25 gr de migdale 125 gr roșii cherry zeama de la o jumătate de lămâie 10 gr ulei de măsline 15...
Ingrediente: 180 gr paste 100 gr carne de cârnați 230 gr dovleac plăcintar 10 gr parmezan ras 25 gr vin alb Ulei de măsline (după gust) Ceapă (după gust)...
De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: 180 gt paste scurte 360 gt ardei gras (am folosit un amestec de ardei gras roșu, galben și portocaliu) 50 gt brânză proaspătă Philadelphia (sau tip...
Ingrediente: 200 gr spaghete 200 ml sos de rosii 1 bila de mozzarella (cu putina apa) 12 măsline negre Câteva frunze de busuioc proaspăt Sare O jumătate de...
Ingrediente: 180 gr paste (paccheri) 100 gr ton în suc propriu Sucul de 1/4 lămâie 80 gr fistic (decojit) 2 linguri ulei de măsline extravirgin Ceapă (după...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 180 g paste (aici tortiglioni) 200 gr cârnați proaspeți 200 ml sos de roșii 2 frunze de dafin 40 gr vin roșu 1/2 ceapă (mică) Ulei de măsline după...
Ingrediente: 200 gr paste (tip farfalles) 200 gr piept de pui 150 gr de gorgonzola 1 salota (ceapa frantuzeasca) 200 ml smantana lichida 30 ml de vin alb 50 gr...
Ingrediente: 170 gr paste trofie (sau alte paste la alegere) 100 gr somon proaspăt (sau afumat) 1 dovlecel (nu foarte mare) Ceapă (după gust) Ulei de măsline...
Ingrediente: 190 gr paste (am folosit spaghettoni) 80 gr pancetta tăiată cubulețe 50 g parmezan ras 20 g ceapă (aprox.) piper negru după gust sare după gust...
Ingrediente: 400 g carnati 2 cepe mari 2 rosii sau 200 g pasta tomate 3 catei de usturoi 2 frunze de dafin rozmarin piper negru sare 1 / 4 pahar ulei 1 pachet...
Ingrediente: 500 g paste; 500 g ciuperci; 2 cepe sau 2 legaturi de ceapa verde; 400 ml smantana pentru gatit; 100 g cascaval 4 linguri de ulei; patrunjel;...
Ingrediente: 1 punga de spaghete 750 gr 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval/parmezan sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente
Ingrediente: paste 5 dl smantana lichida ceapa verde o legatura patrunjel cimbru 150 g gorgonzola 150 g creveti 150 g racusori mici ulei de masline, piper, sare
Ingrediente: un pachet paste 200 gr ciuperci proaspete 100 gr masline negre taiate 2 tije telina rosii cherry sau mai mari taiate bucatele 1 ardei gras 3-4 fire...