Cautati un aperitiv de petrecere? Alegeti choux cu foie gras si confit de ceapa ;-) O reteta usoara, care poate deveni chiar si rapida daca va pregatiti cojile in prealabil si le aranjati in ultima clipa! Un preparat 100% de casa, care este explicat pas cu pas mai jos ↓ ↓
Intr-o cratita, puneti apa cu untul si sarea, pe foc. Cand untul se topește, se adauga faina dintr-o singura miscare si se amesteca pana cand pasta rezultata se indeparteaza de marginile tavii.
Luati de pe foc si adaugati ouale unul cate unul, amestecand de fiecare data. Se amesteca energic, deoarece elasticitatea aluatului se formeaza in aceasta etapa.
Folosind un poshe, formati cojile la dimensiunea dorita. Bateti oul si ungeti cojile cu o pensula, rotunjind bine forma.
Coaceți 25 de minute la 180°C . Aveti grija, ca la sfarsitul gatitului, sa nu le scoateți direct de din cuptor, pentru ca se vor dezumfla. Lasati usa cuptorului deschisa sa se raceasca timp de 10 minute inainte de a le scoate.
Tăiati capacul fiecarui choux si adaugati niste confit de ceapa. Adaugati o bucata de foie gras si adaugati iar un pic de confit de ceapa.
Pe buneee??? Bravo neneaca! Ai lasat somonul si ai trecut la foie gras! Oare cati or sti ce e ala? Eu neam de neamul meu numai ficat de gasca am mancat sa stii!!!
Comentarii:
Ma cac in gusturile voastre cosmopolite si de tot rahatul!
Pe buneee??? Bravo neneaca! Ai lasat somonul si ai trecut la foie gras! Oare cati or sti ce e ala? Eu neam de neamul meu numai ficat de gasca am mancat sa stii!!!