Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie

Altele
8 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
sergiu_s2013
sergiu_s2013, 07/10/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! Multumesc mult !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
26/03/2014

Foarte delicioasa

(0) (0) abuz
03/01/2014

O ciorba clas 1

(0) (0) abuz
11/10/2013

Super...

(0) (0) abuz
08/10/2013

Este grozava ,sa tot mananci din ea

(0) (0) abuz
08/10/2013

Comentariul tău:mie imi place ceapa Sparta cu pumnul,.asa mincau bunici mei: ceapa se taie in 8 se pune intron stergar (prosop) se adauga sarea, apoi se inveleste in stregar si se ia la pumni, asa vreu 4-5 sa simta bine, apoi se lasa sa isi revina din KO vreo 2-3 minute si se pune in farfurie, eu pun peste ea si putin ulei de simburi de bostan, ca asa ii placea la Visilia lui Solomon, bunicul meu! ;)

(0) (0) abuz
07/10/2013

Carnea afumata nu este sanatoasa

(0) (0) abuz
07/10/2013

Comentariul tău:e grozava, f.gustoasa

(0) (0) abuz
07/10/2013

POFTA BUNA NIMIC DE SPUS

(0) (0) abuz
07/10/2013

Super ciorba. Este preferata mea.Comentariul tău:

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2



+