Petitchef

Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie

Altele
8 porții
10 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • O ciorbita ca la mama acasa...cu ciolan afumat si tarhon, servita fierbinte cu salata de ceapa.Se fierbe fasolea boabe (aprox 300 g) cu putina sare in oala cu presiune aprox 20 minute. Se arunca apa, se pune ciolanul intreg, o ceapa taiata felii, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, o lingura de bulion, 2 frunze dafin, putina sare si piper, completam cu apa (va mai scade, asa ca e bine sa fie suficienta) si lasam sa fiarba tot la oala cu presiune, la foc mic o ora. Dupa acest timp, deschidem oala, scoatem ciolanul, il portionam si-l punem inapoi . Adaugam tarhonul maruntit si ciorba e gata. Se serveste de minune cu salata de ceapa rosie. Pentru doua persoane, taiem o ceapa feliute subtiri, o amestecam intr-o cana cu sare, zahar, otet si ulei.


Poze

Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie - poza 2
Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie - poza 3
Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie - poza 4

Întrebări:




Comentarii (13):

sergiu_s2013
sergiu_s2013, 07/10/2013

Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!! Multumesc mult !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/03/2014

Foarte delicioasa

(0) (0) Abuz
03/01/2014

O ciorba clas 1

(0) (0) Abuz
11/10/2013

Super...

(0) (0) Abuz
08/10/2013

Este grozava ,sa tot mananci din ea

(0) (0) Abuz
08/10/2013

Comentariul tău:mie imi place ceapa Sparta cu pumnul,.asa mincau bunici mei: ceapa se taie in 8 se pune intron stergar (prosop) se adauga sarea, apoi se inveleste in stregar si se ia la pumni, asa vreu 4-5 sa simta bine, apoi se lasa sa isi revina din KO vreo 2-3 minute si se pune in farfurie, eu pun peste ea si putin ulei de simburi de bostan, ca asa ii placea la Visilia lui Solomon, bunicul meu! ;)

(0) (0) Abuz
07/10/2013

Carnea afumata nu este sanatoasa

(0) (0) Abuz
07/10/2013

Comentariul tău:e grozava, f.gustoasa

(0) (0) Abuz
07/10/2013

POFTA BUNA NIMIC DE SPUS

(0) (0) Abuz
07/10/2013

Super ciorba. Este preferata mea.Comentariul tău:

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează