Ciorba de fasole boabe cu iz exotic

Ciorba de fasole boabe cu iz exotic
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Fasolea se pune in apa de pe o zi pe alta, la umflat.
    Intr-o oala (6 l) punem apa (3/4) la fiert cu un pic de ulei. Cand incepe sa fiarba, se adauga fasolea scursa de apa in care a stat.
  • Se continua fierberea la foc mic pana fasolea e fiarta. Trebuie sa fie fiarta foarte bine, asa ca nu va grabiti! Daca nu este fiarta cum trebuie, se intareste cand adaugati legumele congelate si bulionul.
  • Legumele congelate se adauga in oala.pus jumatate de punga, cca 250g. Focul trebuie in continuare sa fie micut. Fiind congelate, legumele se fierb foarte repede si nu trebuie sa clocoteasca mult.
  • Pasta de tomate se caleste in putin ulei intr-o tigaie. Se adauga un polonic de zeama de ciorba si se lasa sa dea un clocot scut. Se toarna apoi in oala, amestecand bine.
  • Se mai lasa 5 minute sa fiarba si se opreste focul. Adaugam tarhonul murat,taiat marunt.

Punctează această reţetă

TTeocris78@gmail.com

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

teocris78@gmail.com

Foarte buna!

abuz