Ingrediente: 2-3 buc. salata verde, 4 fire ceapa verde, patru fire usturoi verde, 1/2 l bors proaspat, 100g smantana,4 oua,100g ulei (eu am folosit de masline),...
Ingrediente: * 1 sau 2 salate verzi, în functie de marimea lor * slanina sau afumatura dupa gust * 1 ceapa medie *ardeu rosu (eu l-am folosit ptr. efect) * cca....
Ingrediente: o salata verde 2 oua 100g bacon 150g smantana 150g iaurt un catel usturoi un cub condiment legume bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)...
Ingrediente: 2 legaturi loboda 2 legaturi stevie 1 salata verde (acum depinde si de cat de "groasa" va place zeama) 1 ceapa 1 legatura de ceapa verde o...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 2 morcovi o radacina patrunjel o salata iceberg un castron plin cu urzici curatate si spalate bine o legatura ceapa verde sare piper negru macinat...
Ingrediente: 2-3 capatani de salata, 2-3 catei de usturoi sau 2-3 fire usturoi verde, 3-4 lg ulei, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei, vreo 5 oua, 2oo ml...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 1 sau 2 salate verzi, în functie de marimea lor slanina sau afumatura dupa gust 1 ceapa medie ardeu rosu cca. 100 g de iaurt sau lapte batut 2...