Ciorba de salata verde

Ciorba de salata verde
Altele
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire25 min
  • Se taie slanina in fasi si se pune sa se prajeasca in grasimea proprie. Se taie ceapa marunt si se pune peste slanina sa se rumeneasca si ea. Dupa ce s-a rumenit se adauga si salata si se lasa cateva minute.
    Se turna apa peste ingrediente, atat cat sa aiba de unde sa scada. Se lasa sa fiarba pana cand salata se inmoaie.

    Separat, se bat cele 2 oua si se face o omleta.
    Se taie in bucati mici si se adauga sa fiarba impreuna cu celelalte ingrediente.
    Cand ciorba s-a terminat de fiert se opreste focul. Se adauga un liaison din galbenusuri si iaurtul, diluat in prealabil cu ciorba calda. Se acreste cu otet si se presara patrunjel sau marar verde tocat. Cum eu am acrit cu otet, am adaugat si cateva fasii de gogosari acri, atat ca gust cat si ca desing.

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

elena.bica

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

merceleo

Petit chef cam diletant!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

"Floare la ureche" dar eu am renuntat la ardei, amestecul asta de culori arata "dubios"

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E minunată, dar eu nu folosesc oţet ci lamâie sau borş şi ca verdeaţă folosesc leuştean care este regele ciorbelor româneşti

abuz

Clariss

Super buna

abuz

anonymous

F.buna si fara slaninuta

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Multe prajeli si grasimi!

abuz

anonymous

Asta da e preferata mea.

abuz
  • pagina 1 / 2