Ciorba de salata verde

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
- Se taie slanina in fasi si se pune sa se prajeasca in grasimea proprie. Se taie ceapa marunt si se pune peste slanina sa se rumeneasca si ea. Dupa ce s-a rumenit se adauga si salata si se lasa cateva minute.
Se turna apa peste ingrediente, atat cat sa aiba de unde sa scada. Se lasa sa fiarba pana cand salata se inmoaie.
Separat, se bat cele 2 oua si se face o omleta.
Se taie in bucati mici si se adauga sa fiarba impreuna cu celelalte ingrediente.
Cand ciorba s-a terminat de fiert se opreste focul. Se adauga un liaison din galbenusuri si iaurtul, diluat in prealabil cu ciorba calda. Se acreste cu otet si se presara patrunjel sau marar verde tocat. Cum eu am acrit cu otet, am adaugat si cateva fasii de gogosari acri, atat ca gust cat si ca desing.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
elena.bica
Excelent
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
M
merceleo
Petit chef cam diletant!
am gătit această rețetă
anonymous
"Floare la ureche" dar eu am renuntat la ardei, amestecul asta de culori arata "dubios"
am gătit această rețetă
anonymous
E minunată, dar eu nu folosesc oţet ci lamâie sau borş şi ca verdeaţă folosesc leuştean care este regele ciorbelor româneşti
C
Clariss
Super buna
anonymous
F.buna si fara slaninuta
anonymous
Foarte bun
anonymous
Multe prajeli si grasimi!
anonymous
Asta da e preferata mea.
Punctează această reţetă