Ciorba de salata verde
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Salata se spala foarte bine, foaie cu foaie, si se rupe fasii . Sunculita afumata se taie cubulete si se prajeste in putin ulei, pana se rumeneste.
- Se pune apoi salata peste sunculita, se adauga apa, se acopera si se lasa sa fiarba pana cand salata se moaie, dar nu de tot, putin trebuie sa ramana crocanta.
- Ingroseala facut-o din iaurt, cam jumate de galetusa de 1 kg, smantana 4 linguri, un galbenus si faina, amestecat totul bine, apoi turnat peste sosul alb din ciorba fierbinte, si apoi turnat turnat totul in oala, mai dat un clocot si stins.
- Apoi adaugat in oala usturoi trecut prin presa, cam 10 catei si marar.La noi in zona ciorba aceasta se serveste cu mamaliga cu branza. Gusturile se completeaza de minune, e efectiv divina combinatia .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Buna
anonymous
Acum intru in bucatarie sa o incerc si eu.
Punctează această reţetă