Petitchef

Ciorba de salata verde

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Salata se spala foarte bine, foaie cu foaie, si se rupe fasii . Sunculita afumata se taie cubulete si se prajeste in putin ulei, pana se rumeneste.
  • Se pune apoi salata peste sunculita, se adauga apa, se acopera si se lasa sa fiarba pana cand salata se moaie, dar nu de tot, putin trebuie sa ramana crocanta.
  • Ingroseala facut-o din iaurt, cam jumate de galetusa de 1 kg, smantana 4 linguri, un galbenus si faina, amestecat totul bine, apoi turnat peste sosul alb din ciorba fierbinte, si apoi turnat turnat totul in oala, mai dat un clocot si stins.
  • Apoi adaugat in oala usturoi trecut prin presa, cam 10 catei si marar.La noi in zona ciorba aceasta se serveste cu mamaliga cu branza. Gusturile se completeaza de minune, e efectiv divina combinatia .


Poze

Ciorba de salata verde
Ciorba de salata verde - poza 2
Ciorba de salata verde - poza 3
Ciorba de salata verde - poza 4
Ciorba de salata verde - poza 5
Ciorba de salata verde - poza 6
Ciorba de salata verde - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

31/10/2013

Buna

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Acum intru in bucatarie sa o incerc si eu.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata panzanella - salata italiana
Salata panzanella - salata italiana
2 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Pesto verde - pesto alla genovese
Pesto verde - pesto alla genovese
4 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești lintea verde?
Cum să gătești lintea verde?
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează