Ciorba de salata verde

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Salata se spala foarte bine, foaie cu foaie, si se rupe fasii . Sunculita afumata se taie cubulete si se prajeste in putin ulei, pana se rumeneste.
  • Se pune apoi salata peste sunculita, se adauga apa, se acopera si se lasa sa fiarba pana cand salata se moaie, dar nu de tot, putin trebuie sa ramana crocanta.
  • Ingroseala facut-o din iaurt, cam jumate de galetusa de 1 kg, smantana 4 linguri, un galbenus si faina, amestecat totul bine, apoi turnat peste sosul alb din ciorba fierbinte, si apoi turnat turnat totul in oala, mai dat un clocot si stins.
  • Apoi adaugat in oala usturoi trecut prin presa, cam 10 catei si marar.La noi in zona ciorba aceasta se serveste cu mamaliga cu branza. Gusturile se completeaza de minune, e efectiv divina combinatia .

Punctează această reţetă

SilviaUSilviaU

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Acum intru in bucatarie sa o incerc si eu.

abuz