Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie

Ciorba de fasole cu salata de ceapa rosie
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Tarta cu ciocolata si fasole rosie


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se fierbe fasolea boabe (aprox 300 g) cu putina sare in oala cu presiune aprox 20 minute. Se arunca apa, se pune ciolanul intreg, o ceapa taiata felii, morcovul si pastarnacul date prin razatoare, o lingura de bulion, 2 frunze dafin, putina sare si piper, completam cu apa si lasam sa fiarba tot la oala cu presiune, la foc mic o ora.
  • Dupa acest timp, deschidem oala, scoatem ciolanul, il portionam si-l punem inapoi . Adaugam tarhonul maruntit si ciorba e gata.
  • Se serveste de minune cu salata de ceapa rosie. Pentru doua persoane, taiem o ceapa feliute subtiri, o amestecam intr-o cana cu sare, zahar, otet si ulei.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+