Piept de găină cu ceapă și roșii cherry
foarte buna mancarica si cu piept de pui, care este un pic mai fraged.
Ingrediente
4
Cost estimat: 8.35Euros€ (2.09€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire1 oră
- Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri.
Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile.
Se scoate și se ține la cald.
Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie.
Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă.
Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.
Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru.
Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute.
Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine.
Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Dăm la cuptor pentru 30 minute.
Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.
Servim fierbinte.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 227Kcal
- Carbo: 11.6g
- Grăsimi: 3.3g
- Grăsimi sat.: 0.9g
- Proteine: 35.4g
- Fibre: 3.7g
- Zahăr: 9.4g
- ProPoints: 5
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (376g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F buna bv bv bv bv bv
anonymous
Simplu si bun
anonymous
Suuuper arata
anonymous
E buna
anonymous
E delicioasa
anonymous
Super!!!
anonymous
Mi se pare foarte multa ceapa..oricat de mult ar scadea !! cred ca ideal ar fi sa inlocuiesti 250 gr de ceapa cu 2 fire de praz iar 1-2 morcovi taiati rondele iar da si culoare si savoare !!!! in rest bine ..o mancare usoara si sanatoasa !! bravoo !!!
anonymous
Excelenta reteta
anonymous
Simplu si foarte buna.
anonymous
Trebuie sa fie foarte bun
Punctează această reţetă