Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m
227 Kcal

foarte buna mancarica si cu piept de pui, care este un pic mai fraged.

Ingrediente

4
Cost estimat: 8.35 (2.09€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire1 oră
  • Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri.

    Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile.

    Se scoate și se ține la cald.

    Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie.

    Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă.

    Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

    Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru.

    Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute.

    Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine.

    Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

    Dăm la cuptor pentru 30 minute.

    Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

    Servim fierbinte.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 227Kcal
  • Carbo: 11.6g
  • Grăsimi: 3.3g
  • Grăsimi sat.: 0.9g
  • Proteine: 35.4g
  • Fibre: 3.7g
  • Zahăr: 9.4g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (376g)
RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

F buna bv bv bv bv bv

abuz

anonymous

Simplu si bun

abuz

anonymous

Suuuper arata

abuz

anonymous

E buna

abuz

anonymous

E delicioasa

abuz

anonymous

Super!!!

abuz

anonymous

Mi se pare foarte multa ceapa..oricat de mult ar scadea !! cred ca ideal ar fi sa inlocuiesti 250 gr de ceapa cu 2 fire de praz iar 1-2 morcovi taiati rondele iar da si culoare si savoare !!!! in rest bine ..o mancare usoara si sanatoasa !! bravoo !!!

abuz

anonymous

Excelenta reteta

abuz

anonymous

Simplu si foarte buna.

abuz

anonymous

Trebuie sa fie foarte bun

abuz
  • pagina 1 / 2