Home
Rețete
Felul principal
Retete cu ceapa
Piept de găină cu ceapă și roșii cherry
Piept de găină cu ceapă și roșii cherry
foarte buna mancarica si cu piept de pui, care este un pic mai fraged.
(4.3/5 - 62 voturi)
14
33
Ingrediente
4
Cost estimat: 8.35Euros € (2.09€/porție)
Preparare
Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține la cald. Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie. Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute. Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru. Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute. Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Dăm la cuptor pentru 30 minute. Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru. Servim fierbinte.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 227Kcal
Carbo: 11.6g
Grăsimi: 3.3g
Grăsimi sat.: 0.9g
Proteine: 35.4g
Fibre: 3.7g
Zahăr: 9.4g
ProPoints: 5
SmartPoints:
5
Informații nutriționale pentru 1 porție (376g)
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (14):
F buna bv bv bv bv bv
Simplu si bun
Suuuper arata
E buna
E delicioasa
Super!!!
Mi se pare foarte multa ceapa..oricat de mult ar scadea !! cred ca ideal ar fi sa inlocuiesti 250 gr de ceapa cu 2 fire de praz iar 1-2 morcovi taiati rondele iar da si culoare si savoare !!!! in rest bine ..o mancare usoara si sanatoasa !! bravoo !!!
Excelenta reteta
Simplu si foarte buna.
Trebuie sa fie foarte bun