Salata de fasole boabe cu ceapa

Salata de fasole boabe cu ceapa
Altele
4 porții
Foarte ușor
15 min

Ingrediente

4

Preparare

  • Se alege fasolea si se inmoaie in apa rece, cu cel putin 3-4 ore inainte de preparare . Se pune apoi la fiert impreuna cu foile de dafin.
  • Intre timp, se prepara sosul, astfel: in 100 ml. apa rece se toarna otetul, sarea, zaharul si piperul. Se amesteca bine, iar deasupra se toarna uleiul.
  • Ceapa se taie rondele subtiri, se sareaza, se lasa cateva minute sa stea, dupa care se amesteca cu fasolea fiarta si sosul preparat inainte.
  • Povestea :
    Fasolea, in primavara asta, intinsa timid pe liane cea frumos inflorita in rosu, care in final a iesit micuta si alba.
  • Si cea frumos inflorita in mov, care in final a iesit mare si tarcata. Pe masa, in pavilion, uscate bine ambele feluri, inspectate cu uimire mare.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

doru ioan

....foarte buna....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Mmm farte bun iar eu nu ma pot abtine ...

abuz