Salata de fasole boabe cu ceapa

Ingrediente
4
Preparare
- Se alege fasolea si se inmoaie in apa rece, cu cel putin 3-4 ore inainte de preparare . Se pune apoi la fiert impreuna cu foile de dafin.
- Intre timp, se prepara sosul, astfel: in 100 ml. apa rece se toarna otetul, sarea, zaharul si piperul. Se amesteca bine, iar deasupra se toarna uleiul.
- Ceapa se taie rondele subtiri, se sareaza, se lasa cateva minute sa stea, dupa care se amesteca cu fasolea fiarta si sosul preparat inainte.
- Povestea :
Fasolea, in primavara asta, intinsa timid pe liane cea frumos inflorita in rosu, care in final a iesit micuta si alba. - Si cea frumos inflorita in mov, care in final a iesit mare si tarcata. Pe masa, in pavilion, uscate bine ambele feluri, inspectate cu uimire mare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
D
doru ioan
....foarte buna....
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
anonymous
Buna
anonymous
Mmm farte bun iar eu nu ma pot abtine ...